• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek oj przykro mi ... jakoś podejrzewałam ale musiałam zapytać ... :(

rruurrkkaa Witaj :) Dobrze trafiłaś :) Trzymam za Ciebie kciuki :))))))))
Napisz coś więcej - który to dzień cyklu? I jak długie masz? Mierzysz tempkę rano?

reklama
Cykle mam zazwyczaj 28 dniowe. Okres miałam 04.01.

Temperatury nie mierzę, pracuje w przedszkolu i bardzo wcześnie wstaję, rano często o tym zapominam. I ze względu na niedoczynność tarczycy zawsze mam obniżoną temperaturę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rurka mogę tak...? troszkę łatwiej :)) No to 25dc .... jeszcze troszkę czekania :)
A od kiedy bolą Cię (.)(.) ? I czy bolą inaczej niż na @? Oby to było TO o czym marzysz.... :) :) :)

mama zaraz zacznie walkę z kompem z malutką pomocą ;-) - już pisałam ale powtórzę, że wszystkie forumowe babeczki miały być pozdrowione i mocno ukochane przez mamę !!!! :-) :-)

A ja zmykam się poplumkać w wannie i porozmyślać ...... a nóż ..... a widelec ...... eeeeehhhhh ....... :)

Ostatnia edycja:
rurka - czerwony kolor na forach oznacza pilną wiadomość albo krzyk a pogrubienie - wywołanie bądź zaznaczenie do kogo informacja jest kierowana - pisz normalna czcionką - jak wszyscy :-)

mary - kope lat - gdzie się podziewasz jak ciebie nie ma? :-D

Pusto w domu, Karola na noc u dziadków zostaje a mi w domu cicho i smutno :-( Nie sądziłam że po 3 godzinach zabraknie mi tego hałasu w domu :-D :sorry: Fizycznie odpoczywam a psychicznie się zajeżdżam :dry:

Sol już się poprawiam :)

Czerny Kocur piersi bolą mnie kilka dni, przed okresem nigdy nie miewam takich dolegliwości, moje piersi są jakieś takie mało wrażliwe :D
Czasami się zastanawiam czy to naprawdę mnie boli/swędzi, czy to tylko moja psychika płata mi figle. Wcześniej bolało dość intensywnie, teraz prawie wcale. I to właśnie to mnie tak załamało.

I jeszcze jedno pytanie. Zawsze przed okresem miałam śluz dość gęsty. Teraz sucho... to normalne?

Sol - no faktycznie! :-) A ostatnio mialam sporo na glowie... Decyzja o przesunieciu najpierw stymulacji, a potem staranek latwo nam nie przyszla... :eek: A w miedzyczasie dostalam swietna prace, musialam wypowiedziec kontrakt w starej, ponadto mialam problemy z kregoslupem i lezalam na zwolnieniu... :eek: I tak lecial czas!... Teraz przygotowuje sie do przejecia obowiazkow w nowej firmie. Firma medyczna, a ja bede miala na glowe cale biuro plus zamowienia. :-):-) Czyli cos o czym marze! :happy::tak: Zaczynam od okresu probnego, a od sierpnia stala umowa plus podwyzka! :tak: :yes::rolleyes::happy::happy::happy2::happy2: Dla mnie praca zawsze byla wazna i strasznie sie meczylam w pierwszej pracy tutaj, a i obecna szczytem marzen nie jest... Tak wiec ciesze sie, ze dostalam te nowa! Stad przesuniecie staranek... :zawstydzona/y: A jak Twoje coreczki?

Rurka - trzymam kciuki za ciaze! Mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada z hormonami i za chwile pochwalisz sie nam dwoma kreseczkami!

rurka ładnie to wygląda co piszesz, nawet jeśli teraz mniej bolą :-) oj nie mogę Ci i niestety nic powiedzieć na pewno bo co kobitka to inny przypadek a nawet same objawy różnią się w obrębie tej samej kobitki ;-) Jak dla mnie szansa jest - ze śluzem czy bez! Jestem dobrej myśli - do zobaczenia :-)

mary - a dziękować dobrze :tak: Karola teraz szaleje u dziadków a Emi śpi w kołysce :-D Gratuluję pracy, współczuję kręgosłupa - wiem co przechodzisz - mnie niedługo czeka pobyt na neurochirurgii :-( Kręgosłup mi coraz bardziej siada, póki co nie skarżę się Marcinowi bo wie co to oznacza :-( Pogarsza mi się też stan mięśni w nogach :-( Płakać mi się chce chwilami ale się uśmiecham do siebie że przecież mam dwie wspaniałe córeczki i mam dla kogo walczyć :tak: choć chwilami brak sił :-( mam nadzieję że jeszcze z miesiąc pochodzę i jakoś dam radę :sorry: Już nie rozczulam się :sorry: A co do staranek - co się odwlecze to nie uciecze :tak: Tylko żebyś później przez ciążę nie straciła roboty :-( Trzymam kciuki żeby wszystko było ok :tak:

Spadam obejrzeć film :-)

asionek przykro mi z pokodu dzidzi:-(
a co do pomyslu z nauka jezyka to mysle ze masz swietny plan, moja siostra tez jest za granica i jej corcia mowi teraz biegle po polsku i po angielsku. jednego jezyka uczyla mama a drugiego tata i szkola.napewno mu sie nie pokicka .male dzieci bardzo szybko ucza sie jezykow

mi tez przykro tym bardziej , ze troche o utrate obwiniam sie sama siebie ... ale trzeba zyc dalej :) i starac sie o fasolke i oby tym razem bylo dobrze !!!
a z jezykiem wlasnie tak kombinuje , bo dziecie napewno musi mowic po polsku !! to dla mnie berdzo wazne i ja napewno tylko w takim bede do niego/jej mowic ;)

Cześć Dziewczyny :)

Postanowiłam napisać tutaj, bo tak naprawdę nie mam się komu wygadać:(

skoro badania wyszly dobrze , to musisz wierzyc , ze sie uda :) pozytywne mysli przyciagaja pozytywne zdazenia :)
trzymam mocno kciuki !!!
i pamietaj , ze nawet jakby ( odpukac ) teraz sie nie udalo to nie mozna sie zalamywac tylko z nowa wiara zczynac nowe staranka ;)

asionek oj przykro mi ... jakoś podejrzewałam ale musiałam zapytać ... :(

no niestety tak juz bywa ... ale bedzie dbrze ja to wiem :) a u ciebie to juz pwnie cos kielkuje ;-)
ja juz tez po kapieli

reklama
ło matko.

cały dzień mnie nie było. pojechalismy do agencji mieszkaniowej i ogladalismy co nieco - ale z zewnatrz. nic nie ma fajnego. nam sie marzy nowe budownictwo ze wzgledu na chorobe M., zeby schodow nie bylo tylko winda z poziomu wejscia - a tu albo do windy po schodach trzeba sie dostac albo wcale jej nie ma, albo strasznie daleko, albo brzydko albo za drogo dla nas.
Szlag. Pozalatwialismy jeszcze inne *******ki i jestem. Dzis to juz wymarzlam potwornie - zatoki zapchane, gardlo zapchane, z nosa sie leje. Okropienstwo.

Poza tym - cycki dalej bola, plecy naparzają, macica kluje, jajniki daja znac, ze sa a tej wrednej jędzy nie ma. No niech juz zesz przyjdzie, bo juz mam dosc i bym chcial anowy cykl zaczac :) - z wiesiolkiem :cool:

pysia - jak tam radosc? mam nadzieje, ze nie ustaje? jak sie czuejsz kochana?

made, kocurku, jos, edytko, wiolu, mery, mamo, sol - ściskam na placek!

rurka -
witaj :) dobrze trafilas. tu wsparcie jest swietne a do tego made potrafi wyczarowac dobre wyniki badan! :D:D:D

ooooo jakie BB jest piekne! wystarczy tu na @ pokrzyczec i od razu zaczyna sie saczyc :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry