Czarny Kocur
Made by Made :*
made do dziś dnia jeżdżę na dojazdówce w nadziei, że mi szczęście przyniesie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przecież wiesz ....... ;-)

już możesz wymienić oponę ))))))))))Hej
Ja już po testowaniu
Udalo się! II krechy
Wiolka eh jak to cudnie ujęlaśwow brawo! fajowo, że zaczeliście staranka. Jak się udało męża przekonać? czy w końcu sam zrozumiał, że warto? :-) Same dobre wieści. Jak tam Iwusia?
made a kiedy mialaś ostatni okres?Eh już mam chwilami dość blasku reflektorów ale korzystam, bo później reflektory będą na kocurka, a potem Edytka, mama i jos
Pysia GRATULUJE !!!!!!!!!
A tak sie balas zatestowac,tak bardzo sie ciesze ze mamy jeszcze jedna faskoleczke.
Cos czulam ze zatestujesz,bo wczoraj zniknelas bez slowa...a ile dni po @robilas test?
To teraz czas na testowanko Kocurka,Jos I Mamy No i moje :-) cos czuje ze bedzie wiecej fasolek...
bajtel nie ma za coi jak chcesz mieć swoj suwaczek to piszesz pw do "sol" naszej moderatorki i ona umieści tam Twój suwaczek
))
a ja sama sobie wkleilam ... nie mozna tak ??pysia : gratulacje ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!!! Laaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))
hej wszystkim
my dzis wstalismy o 9h30! a najgorsze ze nie czuje sie wyspana, podswiadomie czuwam i zle spie jak wiem ze maz jest daleko
mama : wrrr... cholerny kapec!
pok :
ja tez na bank bede miec @ juz sie nie nastawiam
raz ze od 2 dni temps. spadla a poza tym... wysypalo mi syfy... i ti tak ze az boli
u mnie standardowa rekacja (od kiedy rzucilam tabsy, tak smao mialam przed poldusiem) na nadejscie okresu.
zreszta przez te tabletki, hormony to tych krost mam 10 razy wiecej niz w okresie dojrzewania... mam ochote zajsc juz w ciaze zeby te syfy tez zniknely hahaha![]()
a nigdy nie mialam takich ...