• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
spalinka dziękuuuuję :-)

made JJJJJJAAAAAA ????????????? najtwardsza realistka pod rodzimą gwiazdą hahaha :-D :-D :-D przecież wiesz ....... ;-)

Dzwonek !! made lodówka tęskni :-D

Hej
Ja już po testowaniu :-p
Udalo się! II krechy

Pysia moje wielkie gratulacje !!!!! jejku jak sie ucieszylam hehe jakbym to ja sama miala te dwie krechy ;)
IJMxj.jpg

Wiolka eh jak to cudnie ujęlaś :) wow brawo! fajowo, że zaczeliście staranka. Jak się udało męża przekonać? czy w końcu sam zrozumiał, że warto? :-) Same dobre wieści. Jak tam Iwusia?
made a kiedy mialaś ostatni okres? :P Eh już mam chwilami dość blasku reflektorów ale korzystam, bo później reflektory będą na kocurka, a potem Edytka, mama i jos

i ja :)

Pysia GRATULUJE !!!!!!!!!

A tak sie balas zatestowac,tak bardzo sie ciesze ze mamy jeszcze jedna faskoleczke.
Cos czulam ze zatestujesz,bo wczoraj zniknelas bez slowa...a ile dni po @robilas test?

To teraz czas na testowanko Kocurka,Jos I Mamy No i moje :-) cos czuje ze bedzie wiecej fasolek...

kurcze nie zapominajcie o mnie ja tez razem z wami testuje :-(

bajtel nie ma za co :) i jak chcesz mieć swoj suwaczek to piszesz pw do "sol" naszej moderatorki i ona umieści tam Twój suwaczek :)))

to trzeba pisac zeby sowaczek zrobic :zawstydzona/y: a ja sama sobie wkleilam ... nie mozna tak ??

pysia : gratulacje ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!!! Laaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))

hej wszystkim
my dzis wstalismy o 9h30! a najgorsze ze nie czuje sie wyspana, podswiadomie czuwam i zle spie jak wiem ze maz jest daleko :(
mama : wrrr... cholerny kapec!
pok : :(
ja tez na bank bede miec @ juz sie nie nastawiam
raz ze od 2 dni temps. spadla a poza tym... wysypalo mi syfy... i ti tak ze az boli
u mnie standardowa rekacja (od kiedy rzucilam tabsy, tak smao mialam przed poldusiem) na nadejscie okresu.
zreszta przez te tabletki, hormony to tych krost mam 10 razy wiecej niz w okresie dojrzewania... mam ochote zajsc juz w ciaze zeby te syfy tez zniknely hahaha ;)

witaj Jos :)
moze te syfki to jeszcze jednak nie to co myslisz ?? trzeba miec nadzieje ;)
na pocieszenie moge powiedziec , ze w tej ciazy co poronilam , wlasnie objawem syfki byly wielkie , blace na plecach :wściekła/y: a nigdy nie mialam takich ...

Kocurku Witaj
heej.gif

Sloneczko wychodzi a jutro ma padac
snieg.gif

O Asionek sorry zapomnialam to w ramach przeprosin... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry