• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie ze przeciwna chce wziosc slub ale tylko po to zeby miec papierek. poza tym dla niej to normalne ze ona idzie co sobote z kolezankami na impreze a facet w domu siedzi .a ja stwierdzialam ze dla mnie to niejest normalne i ze po co wtakimrazie brac slub no i tak jakos poszlo.......
spij spij pokli mozesz... szkoda tylko ze nie da sie wyspac na zapas:-)

reklama
WIOLKA o to faktycznie ciekawy przypadek :\ ten facet glupi ze zyje z kims takim kto co sobote na impre z kolezankami.
Wrrr
Ja sobie leze na lozku i poki co mam lenia :) ale jak mi sie zachce w koncu to wezme sie za sprzatanie :)

WIOLKA kochana ta Iwonka :) to mozesz wyjsc na pare chwil z nia ewentualnie
Masz racje... wysypiam sie poki moge, Wiem, ze przyjdzie czas gdy bedzie dziecko i skonczy sie to dobre hi hi

pysia udalo sie ... mala rysuje. pojde na spacer ale popoludniu tak przed spaniem.u nas spacer to przynajmniej godzinke musi trwac, a i tak zawsze placze ze zabieram ja juz do domu.
nie wiadomo a moze trafi ci sie bardzo spokojna dzieciatko i bedzie duzo spalo.
witaj ewula

EWULA witaj kochana. Pozniej sprzatamy wszystkie. Teraz czas na bb
WIOLKA to dobrze, ze sie czyms zajela :) eh niech juz przyjdzie ta wiosna bo te dzieci to naprawde wariuja w domu :)))
Moze i nie bedzie tak zle z tym spaniem. zobaczymy kiedys :)

WIOLKA no mam nadzieje :))) &&&&& za Twoje staranka :))) oj tak czas leci jak szalony a my wciaz piekne i mlode hi hi

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry