• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary ja na razie wspomagam się tylko castagnusem, ale to za mało chyba - od tego cyklu jestem pod opieką ginka i zobaczymy co dostanę. Na pewno coś będę musiała łykać.

asionek gdzie jesteś - muszę pomarudzić, że mnie wzdęło po ruskich hihi :-p

A jak !!! ewula to ja lecę rozmrozić kolejny słoik musu :-D

hejka witam się popołudniowo z wszystkimi LASKAMI :-)

makaronu z truskawkami to tez nie jadłam, ale z ryżykiem to bym z chęcią wszamała :-)
Ja byłam się przejechać z K, bo musiał szefa odwiedzić, potem zajechaiśmy po cukier ;-)

Mary to trzymam kciuki za sierpień :-) a może i wcześniej samo wyjdzie... ;-)

27-29 dni no mnie w pierwszej ciazy tez sie przesunela o tydzien i tylko dlatego ze nie celowaliscmy tylko w dni plodne to zaszlam:) dlatego teraz slucham co lekarz powiedzial najrzadziej co 3 dzien a jak jest ochota to czesciej i od @ do @ i powinno byc i tak zrobilismy fasolke poprzednio zobaczymy czy sie uda tym razem, ale martwie sie ze zadnych objawow nie mam , a z reguly sluz bol jajnikow i chocby bol brzucha gorszy niz na @, a teraz nic :/

ja nie moge sie doczekać wtorku i usg:))))))))mam nadzieje,ze pechole urosną..pękną... ~~~~o ~~~~o ~~~~o je dopadną i bedą blżniaki-taki mam plan...

wcześniej sie poprzytulamy i niech ~~~~o ~~~~o mkną do celu :)))

reklama
Mamuś super rysuneczki! Jak ja za nimi tęsknię hehe! Ale jak mam plamienia to nie działam. A jeszcze z tydzień @ potrwa, więc jeszcze poczekam na chłopaków :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry