• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek dobrze zarejestrowałaś :-) poczyniłam juz w tym kierunku kroki, mianowicie przyjechałam wczoraj do Wrocka ;-) dziś byłam u gina, a jutro planowałam iść do firmy ;-) ale stwierdziłam, że bachorków nie będzie w pon i wtedy pójdę, bo mniejsze ryzyko na złapanie jakiejś choroby.
A czemu pytasz?

reklama
mlodam A bo pomyślałam, że może byśmy jakąs herbatkę obaliły czy coś po tych stresujących odwiedzinach w pracy - ja też się wybieram :tak: tylko wybrac nie mogę :-p Zastanawiam się czy jak L4 dostarczę w pon to nie będzie za późno ...... mam od poniedziałku - nigdy nie pamiętam jak to z tym terminem jest :dry:

maary jak to sera do ruskich nie ma u Was ????? Toż nawet za oceanem ruskie robią :szok:

Ostatnia edycja:
zawsze sobie znajduje jakies zajecie :) nie potrafie usiedziec na 4 literkach wiem ze powinnam sie oszczedzać ..poza tym moj syn nadal choruje i marudzi:/

Kocurek 7 dni jest niby na dostarczenie. a jak masz od pon to 7 dzień przypada w niedzielę. więc sama już nie wiem;-)
ja jestem w poniedziałek :-) wlec do SU co do godziny jeszcze się zgadamy i możemy gdzieś pojsć na kawkę :-) bo ja od jakiegoś czasu mam ochotę na kawkę, przeszedł mi wstręt i czasem piję ;-) ale nie codziennie.

Kocurek - a no nie ma... :sad: Ktos mi doniosl, ze gdzies tam w Szwecji ser sprzedaja. No, ale przeciez nie zjezdze pol Szwecji w poszukiwaniu sera bialego!!! :-D W Oslo byl polski sklep, ale zamkneli... Ale ja do Oslo znow mam 100 km. No i jak ten sklep jeszcze funkcjonowal, to mama mi kupowala od czasu do czasu, a teraz to lipa... :eek: O, ile ja bym za pierozki dala...

Babeczki, wazne pytanko! Bede w czerwcu na krotko w Warszawie. Zna ktoras z Was jakies centrum medyczne z laboratorium w Warszawie, gdzie ekspresem robia badania hormonalne? Pomyslalam, ze tam sobie porobie badania! :tak: No i zeby ono w centrum miasta bylo...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry