• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc
ja kontynuje wydawanie ciezkozarobionej pensji meza ;)
kupilam sobie 2 pary butwo : polbuty jesioenno-wiosenne + balerinki no i przechodzac kolo occitane de provence kupilam wode toaletowa o zapachu mojego balsamu i peelingu : miod i cytryna :) teraz to juz bede pachniec "w komplecie" ;)))))
nawet fajna pogoda byla, godzine spaceru + pol godiznki w skwerku na zabawkach i ... spotkalam 2 nianie-polki !!! :-)
juz na to w tym miescie nie liczylam !!!!

bede z doskoku, musze dokonczyc ogarnianie chatki, tragedia... bosssszzzz...

doczytalam o marcepanku : KCIUKI ZA LEKKI POROD I ZA NIKOLE!!!!! choc moze dla swietego spokoju uda sie jeszcze wyhamowac i poczeka z tydzien-dwa :)

mama : znowu kwiaty???????????????????????? hahahaahahaha gdzie ty to miescisz ???????????????????????????????????????????????????? :)

asionek : dopiero doczytalam, wezme jutro ten 2gi ! dzieki!

Jos widze ze szal zakupow trwa :-D ale w koncu nalezy sie nam cos od zycia :-) Jak ja chce sobie cos kupic to moj T nawet nie pyta o cene tylko mowi ze mam karte i moge sobie kupowac co mi wpadnie w oko...ale ja przewaznie kupuje cos dzieciom bo mi angielskie ciuchy jakos do gustu nie przypadly,kupuje dopiero wtedy jak cos naprawde potrzebuje albo co rzadko sie zdarza cos mi sie spodoba ;-)

edyta : moj tez by nie chcial zebym mu zawracala glowe *******ami. ale jak jest jakis wiekszy zakup planowany, to mamy zasade ze konsultujemy. mimo ze np. wiem ze i tak dana rzecz kupie, to nie ide wydac kasy na laptopa czy inny gadzet za jedna ktoras pensji tak po prostu. i tak samo wole jak maz mi o swoim planie mowi zanim pojdzie kupic plaszcz za 1 semestr prywatnej czy roczna oplate za sport dla dziecka. nie ma roznicy kto zaroabia pieniadze, po prostu od pewnego pulapu, nawet nie ustalonego, ale takiego ze to juz wlasnie przedstawia jakas 'inwestycje' - no to mowimy o swoich planach i zamiarach :) i uwazam ze to jest dobry system :)

u nas jeszcze niuans jest taki, ze ja jak chce cos sobie kupic, to lubie o tym zaszeptac mezowi, lub wyslac linka, drobna sugestie - zeby to on sie pofatygowal, podarowal. on tak nie ma, na szczescie! idzie sobie sam po prezent dla siebie ;) bo jeszcze by brakowalo zebym mu kwiaty do biura wysylala !!!!!!!!!! hahahahaha

a to z dziecmi to powrzechne chyba : ja tez od kiedy mam synka to mam czesciej odruch zbey jemu cos kupic niz sobie i moje kolezanki tez tak maja :) wiec to chyba normalne :) kazda mama chce rozpieszczac swoje serduszka :)

Ostatnia edycja:
My podobnie jesli jest wiekszy zakup,typu laptop,samochod czy pralka to uzgadniamy takie kwestie,a pozniej jedziemy razem dokonac zakupu,ale ubrania kosmetyki to juz nie :-)

Mary a dziękuje, nawet ujdzie, minęło mi zmęczenie, więc jest lepiej :)

Mamitka ale tak od razu po @? Miałam iść dziś po testy do apteki i zapomniałam :| no ale nic, przytulamy się intensywnie, więc może się uda, a testy jak kupie to zrobię w tym dniu, jaki oni tam napiszą :)

gumisia działacie już?

Wiolka gdzie jesteś?

Asionek, Kocurek jak się czujecie?

Młoda jak tam synek? daje odpocząć, czy dalej męczy przyszłą mamusie?

Ach pofarbowałam włosy i od razu humor mi się poprawił, a lepszy będzie jutro, bo weekend :D:D:D:D

Jestem z powrotem. :-) Matko kochana, jeszcze 48 minut i zamykam ten przybytek!!! :eek: Strasznie nudno dzis, nic sie nie dzieje! Na szczescie M. mniedzis odbiera, bo chyba przez te zaspy bym na jakas 23 do domu dotarla! :oo:

Rurka - no to dobrze, ze juz lepiej! :tak:

Jos - u mnie tez ostatnio zakupomania! :-D Milo tak od czasu do czasu sobie cos ladnego sprawic, nie?

O, mamo, wlasnie mi wlazlo 5 Hindusek do sklepu!!!

asionek dobrze to my sobie będziemy narzekać od czasu do czasu ... a dziewczyny będą udawać, że tego nie czytają i że im nerwa nie strzępimy :-p

Naleśniki RUSKIE ???? Ooooo mniaammm musi być :-)

hehe no wlasnie :)

LIL- aaa :) rozumiem

ASIONEK- witaj i narzekajjjjjjjj ile chcesz :))

nie no nie bede was zameczac ;)) az tak zle nie jest

to jak rozkręcamy imprezę z truskawkami;)

uwielbiam tego emota :))

asionek gdzie jesteś - muszę pomarudzić, że mnie wzdęło po ruskich hihi :-p

A jak !!! ewula to ja lecę rozmrozić kolejny słoik musu :-D

mnie tez wzdelo ,ale po czym to nie wiem ...

mlodam A bo pomyślałam, że może byśmy jakąs herbatkę obaliły czy coś po tych stresujących odwiedzinach w pracy - ja też się wybieram :tak: tylko wybrac nie mogę :-p Zastanawiam się czy jak L4 dostarczę w pon to nie będzie za późno ...... mam od poniedziałku - nigdy nie pamiętam jak to z tym terminem jest :dry:

maary jak to sera do ruskich nie ma u Was ????? Toż nawet za oceanem ruskie robią :szok:

u mnie tez nie ma :( i nawet sklepow polskich nie ma ... ehhh ja chce wakacje w Pl i stoly zastawione polskimi przysmakami :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry