Czarny Kocur
Made by Made :*
mary kurna chatka z ginem to nie potrafie pomóc bo ze stolicą niewiele mam wspólnego ;-)
mlodam nawzajem
) do zobaczyska !!!
mlodam nawzajem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale w koncu nalezy sie nam cos od zycia :-) Jak ja chce sobie cos kupic to moj T nawet nie pyta o cene tylko mowi ze mam karte i moge sobie kupowac co mi wpadnie w oko...ale ja przewaznie kupuje cos dzieciom bo mi angielskie ciuchy jakos do gustu nie przypadly,kupuje dopiero wtedy jak cos naprawde potrzebuje albo co rzadko sie zdarza cos mi sie spodoba ;-)
Strasznie nudno dzis, nic sie nie dzieje! Na szczescie M. mniedzis odbiera, bo chyba przez te zaspy bym na jakas 23 do domu dotarla! 

Milo tak od czasu do czasu sobie cos ladnego sprawic, nie?asionek dobrze to my sobie będziemy narzekać od czasu do czasu ... a dziewczyny będą udawać, że tego nie czytają i że im nerwa nie strzępimy
Naleśniki RUSKIE ???? Ooooo mniaammm musi być :-)
asionek gdzie jesteś - muszę pomarudzić, że mnie wzdęło po ruskich hihi
A jak !!! ewula to ja lecę rozmrozić kolejny słoik musu![]()
mlodam A bo pomyślałam, że może byśmy jakąs herbatkę obaliły czy coś po tych stresujących odwiedzinach w pracy - ja też się wybieramtylko wybrac nie mogę
Zastanawiam się czy jak L4 dostarczę w pon to nie będzie za późno ...... mam od poniedziałku - nigdy nie pamiętam jak to z tym terminem jest
maary jak to sera do ruskich nie ma u Was ????? Toż nawet za oceanem ruskie robią![]()