• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby wspolczuje ja bym uszy utarla :P
edytka to faktycznie nie fajnie z ta @ ale tak jak mowisz listoad jest twoj :)
pok a ktory to dzien cyklu juz ?
hmm ja dzis na obiad poworka robie jeszcze raz te nalesniki ruskie, wczoraj robilam pierwszy raz i cos przepysznego wiec na dzisiaj miala byc chinszczyzna ale zmiana planow :)

mozesz podac przepis ?? :) brzmi bardzo smacznie :)

Dziewczyny wpadłam powiedzieć tylko ,że zaczęło się na dobre...

oj czyli jednak ........... powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i zeby malutka dala rade !!!! bedzie dobrze :)

a tutaj ciagle o jedzeniu hehe , a ja ciagle glodna :)
i do tego cos spiaca sie robie ... hmmm bede narzekac z Kocurkiem :)

reklama
asionek dobrze to my sobie będziemy narzekać od czasu do czasu ... a dziewczyny będą udawać, że tego nie czytają i że im nerwa nie strzępimy :-p

Naleśniki RUSKIE ???? Ooooo mniaammm musi być :-)

hmm a co z bolem ?? w sumie to ja sie najbardziej boje naciecia szycia o u nas mimo wszystko jada na zywca i zwyklego wstydu :/
a co do obiadku to pieczesz zwykle nalesniczki (szklanka maki 2 szklanki mleka 2 jajca i troszke soli) i farsz jak na ruskie pierogi( twarog chudy cebulka posiekana i podsmazona , zimniaki ugotowane ugniecione i wystrudzone, mieszasz) i w koperty albo rulony no pychota

Normalnie az się głodna zrobiłam ;) Naleśniki serniczek na zimno mmm ;D ;)
KOcurku Miaaał ;)
Lil witaj kochana ;) co tam kochana słychac ?;) Jak :-)Maciuś ?;)

Ostatnia edycja:
Mary witaj! Jak Twoje starania???

Czesc Lil! :-) Staranka... :sorry: Odlozone do sierpnia... :sad::sad: Dostalam w styczniu nowa prace, ktora zaczynam w pon. 14.02., pierwsze 6 mies. okres probny, a od sierpnia umowa stala i podwyzka. Z ciezkim sercem postanowilismy z M. odlozyc nieco staranka... Ale dotad serce mi sie kraje... :sad: A u Ciebie?

Mlodamamusia - hej! :-)

Marcepanek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za porod i za Wasze zdrowko!!!

Witam sie ze wszystkimi!

Ostatnia edycja:
reklama
MARY- witaj i nadrabiaj:tak::tak:

KOCUREK- ja też czesto robie z takim nadzieniem-kostka twarogu i 2 serki danio waniliowe lub truskawkowe...rozgniatam widelcem do gladkiej masy i nakladam-pyycha-dzieci sie zajadają..my tez:tak::sorry::-p

GUMISIA-Twoj farsz też smacznie brzmi:-p:-p:rofl2:

LIL- NO wygląda obiecująco...lykam wiesiolek i omega 3 i B6 i mam nadzieje ze mimo Clo endo bedzie piękne i grube:-D:-D

MARY- do sierpnia juz nie daleko...bedziemy Cie wspierać!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry