• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Mamusia - Maciuś broi jak trzeba...Nie pozwala mi swobodnie z Wami rozmawiać :)

Mary oj to przykro, że odłożyliście staranka - rozumiem, że Ci przykro...Ale do sierpnia szybko czas zleci! A lato i jesień to super czas na starania! U mnie nadal fasoli brak i kto wie czy nie pojawi się też dopiero za parę miesięcy :)

Mamuś a clo źle wpływa na endo?

lili jaaaa???? pazurka ??? :no2:

gumisia pyyyycha!!! Dziś mam coś na kształt - ruskie pierogi :-)
To normalne, że boisz się bólu ... ja w poprzedniej ciąży to nie raz się popłakałam ze strachu tym bardziej, że mojego eks męża musiałam prosić żeby był ze mną :-(
A teraz mój partner Grzesiek od samego początku deklaruje, że mi pomoże, że damy radę, że będzie mnie wspierał jak tylko :-) i już się tak nie boję dzięki NIEMU ... mimo, że wiem jak to jest ....

Dzięki dziewuszki:) jak znajdę coś zacnego to się podzielę info.

Mamuś to normalne, że od razu po @ boli mnie lewy jajnior i pojawił się śluz? bo teraz to już sama zgłupiałam :confused2:

Mary oj to przykro, że odłożyliście staranka - rozumiem, że Ci przykro...Ale do sierpnia szybko czas zleci! A lato i jesień to super czas na starania! U mnie nadal fasoli brak i kto wie czy nie pojawi się też dopiero za parę miesięcy :)

Lil - dzieki, kochana! Wiesz, kurcze, przez rok nie zaszlam bez wspomagania, to i teraz bym bez tego nie zaszla... :-( Tak wiec kolo sierpnia, albo ciut przed przejde sie do ginki przebadac hormony i zacne stymulacje... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! Wspomagasz sie czyms czy naturalnie?

LiL musiałabys sama tego buziaka dać bo ja niestety sie nie schyle ;) :-)
Kocurek dacie rade z Grzegorzem ;) Mój K tez chce byc przy porodzie ;) :-)
Właśnie a gdzie masz suwaczka co?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry