• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku dziekuje, jak juz pewnie bede w ciazy to jakos ten starch przemoge, w koncu wszytkie kobiety rodza to ja tez dam rade:) hehe
a jutro skromnie i szybko bo jutro bedzie paskudny dzien wiec makaron z sosem truskawkowym takie mi sie smaki z dziecinstwa odzywaja :P

reklama
EWULA- witaj i pisz jak bylo????????????:)

RURKA- jak sie pojawia śluz plodny to na dniach(4,5,6) może być owu...mnie jajnik boli od 5d.c. z przerwami..

LIL- tak ,Clo upośledza endo choc nie u wszystkich dziewczyn..u mnie tak..i ostatnio czytając o endo natknelam sie na info,ze przy stosowaniu Clo NIEZBĘDNY jest olej z wiesiolka ..

MARY-BETH- baaardzo proszę:)

KOCUREK- smacznego i Twoj G jak mój Tom-od początku wspieral i razem daliśmy rade-facetom tez nie jest lekko patrzec co sie z nami dzieje...

Ale za wami tęskniłam. Urlop super. W Szkocji co prawda wietrznie ale pięknie. Wybawiłam się z naszymi dzieciaczkami. Pięcioletnia księżniczka i ośmiomiesięczny królewicz;) byli absolutnie zajmujący;). W Szkocji odwiedzaliśmy rodzinę męża. Wyspałam się za wszystkie czasy;)
Nabrałam do wszystkich spraw wiele dystansu. Dziś wróciliśmy do obowiązków. Byłam na uczelni zajęcia zaczynam dopiero po 20 marca. Byłam też w pracy na chwile przywitać się i wszyscy podziwiali jaka jestem uśmiechnięta i wypoczęta;). Postanowiliśmy z S nie opóźniać starań i na razie bez wspomagania clo ale będziemy się starać. Ten weekend będzie dobrym czasem;)
gumisia u mnie dziś koktajl z truskawek:)

mam super nastrój

no to ewula wiesz o czym mowie:)
mama ja to juz nie wiem co to bedzie w tym miesiacu chyba mi sie opozni sporo owulka bo juz 13 dc a tu zadnych najmniejszych objawow dni plodnych

GUMISIA- a Ty jakie dlugie masz cykle???
u Made owu przesunela sie o tydzień i dzieki testom owulacujną ją "zlapala" i widzisz -ciąża:)

EWULA- super tak na życie spojrzeć z dystansu:)no i fajnie,ze dzialacie-POWODZENIA!!!

reklama
mama no właśnie .... naprawdę wsparcie mężczyzny i jego zrozumienie dla tego co kobieta odczuwa jest baaaardzo istotne i daje wiele siły ... :)

mlodamamusia to bardzo dobrze o K świadczy :) :) :)

mary a bo ja taki czarny cielak jestem - lubię być oryginalna :-p

OOOOjeeej - makaron z truskawkami dla mlodej mamusi biegusiem !!!!!! Nie płacz biedactwo :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry