• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby ja tak na żarty .... jakbym chciała naprawdę marudzić jak się teraz czuję to bym nawet nie miała ochoty siebie samej czytać ;-)

marcepanek trzymaj się dzielnie a my trzymamy za Ciebie i maleństwo ... może jeszcze trochę się uda przedłużyć ...

mama podziwiam Cię :)))) Ale Ty to doskonale wiesz .... :)

Witaj rurka :)... rozrabiaki mówisz...? :)) już niedługo sobie od nich odpoczniesz :))))))

reklama
RURKA- cześc ja sama wlasnie sie przywitalam bo pol dnia mnie nie bylo wiec nie wiem czy są jakieś newsy:)

a Ty zmeczona ??juz podaje kawe i ciacho...może troche poprawią samopoczucie

KOCUREK- cześć kochana :):):)))poglaskaj brzuszek :)
a za co mnie tu podziwiać??

mamuś za całokształt :-) i za to, że umiesz gołąbki zrobić akurat teraz Cię podziwiam :-D no i za ogród na przykład .... :)))) zawsze marzyłam a jestem pewna, że bym nie zadbała...

KOCURKU a mnie wlasnie samej siebie nie chce sie czytac... ;-) MAMA dopiero doczytalam i tez sie witam pieknie dygajac :-) gdzie moj serniczek obiecany? Wszamalam juz obiadek popychajac tabliczka milki jogurtowej, ale na serniczek znajde jeszcze miejsce. Zaparze tylko kawke zbozowa... czekam ;-)

KOCUREK- no to mi poslodzilaś:-);-):-);-) dziękuję
rozumiem ,ze masz ochote na goląbka i wyslac DHLem:))))

MLODA,LIBBY- kochane juz wysylam serniczek-mam calą blachę-dopiero 1 kawalek zjadlam:)) smacznego

Kocurku Mamitka sama nie wiem czemu taka zmeczona jestem, raczej wcześnie chodzę spać, może to przesilenie wiosenne się zaczyna.
Mamuś dzięki za kawusię i ciasteczko;P sama ugotuję wszystko, ale piec ciast nie umiem:( Jutro za to robię pizze :D

A teraz tak z innej beczki: dziewuszki jaki tusz do rzęs możecie mi polecić, bo już przetestowałam tego tyle, i te z najwyższej półki i te tańsze i ideału nie znalazłam :(

reklama
Rurka EXTRA - VOLUME COLLAGENE od LOREAL Paris. Super podkresla i super zageszcza. Od dlugiego czasu go juz uzywam.

Nie wiem ile kosztuje w Polsce, ale ja tu w Niemczech niecale 13 euro place. Jest naprawde swietny. Bardzo polecam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry