• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gumisia na badania musiała sie położyć, sama jest pielęgniarką, więc jej sie tam nie podoba, i spragniona jest odwiedzin swoich dzieci :-)
Co do objawów to mam jakiś dziwny, mleczny śluz, ale dzidzi w tym cyklu nie będzie, bo testy owulki nie wskazały.

jestem na chwile...
bylam na zakupach. butow nie kupilam... fryzjera nie nawiedzilam....lipa
gumisia,just wy smarkule:-)bez urazy... a myslalam ze ja tu najmlodsza jestem...
gumisia dziekuje ze zatesknilas za mna:-*
just... nie dziwie ci sie ze nie jestes gotowa....ja rodzilam jak mialam tez 23 lata i mimo ze chcialam dzidzie to bylam zdziwiona tym jak bardzo dziecko potrafi zdezorganizowac czlowiekowi zycie i jak bardzo potrafi zmienic czlowieka....pamietaj twojedz dziecko to jedyny czlowiek ktory bedzie kochal cie zawsze i bezwarunkow.... dasz sobie rade. wierze w ciebie

rureczka ja w te testy tak srednio wierze, ja raz robilam i tez niby owulki nie wykazaly a okres dostalam regularnie, a to chyba jest tak ze jak nie ma owulki to nie ma sie co zluszczac i nie ma okresu tak ?? hmm ja tez mam taki sluz zaczal sie jakies 10 dni przed @ czyli tydzien temu i jest caly czas, raz wiecej raz mniej, wiec ty tez nie trac nadziei poki @ nie przyjdzie

moja mama jest dla mnie oparciem, moja psycholog też, tylko mama jest 400 km ode mnie... mój tata (rodzice są po rozwodzie) tez jest dobrej myśli, ale dobra myśl, to nie wszystko, dużo tych problemów każdego dnia się rodzi... ehh, szybka lekcja dorosłości, a ojciec dzidzi może zmięknie, tylko ja już zrobię się obojętna na to, do tego ma jakąś tam babę we Wrocławiu :-( to już utwierdza mnie w przekonaniu, że nie będziemy nigdy razem... ja wolnego ptaka zresztą nie chcę, chcę człowieka odpowiedzialnego!

just nie mow,tak jak bedzie szansa to musisz tez myslec o dziecku, daj mu szanse, dla niego to tez byl szok jak dla ciebie, zobaczysz jak bedzie po porodzie i wtedy ocenisz sytuacje, moze cie milo zaszkoczy

wiola ja moze i wiekiem smarkula ale sporo mnie zycie doswiadczylo, od 18 roku zycia na swoim utrzymaniu, z mezem od kilku lat mieszkamy razem wiec juz sie dotarlismy teraz chcemy to scementowac, a nawet jak teraz bym zaciazyla to jak bede rodzic bedzie juz skonczone 24:)hehe
ale masz racje dziecko zmienia, choc ja powiem ze jestem ciekawa tych zmian, zycie napewno przewoci sie do gory nogami, ale mam nadzieje ze we mnie samej nastapia zmiany na lepsze, stane sie cierpliwsza pokorniejsza i wiele innych :)

rureczka, wez mi tu nie mardzuc co ??????????
prosze dobrze myslec, bo jak narazie mamy te same objawy a ja gleboko wierze ze to to :)

gumisia ta smarkula to tak w zartach bylo... kazda z nas niezaleznie od wieku ma juz swoje przezycia , przejscia... i kazde z nich czegos nas uczy...

reklama
gumisia - owulacja i @ nie sa od siebie zalezne. Mimo braku owulacji okres moze przyjsc normalnie. Specjalnie pytalam o to tydzien temu mojego gina, jak powiedzial, ze owu nie bylo od razu sie psytalam czy teraz mi sie okres nie bedzie opoznial - wedlug niego nie ma to zwiazku i okres moze przyjsc tak jak zawsze, w zegarku.

mama - cycki to ja mam 75B od zawsze... tzn nie. od kiedy udalo mi sie zwalczyc potworna chudosc. czyli gdzies od 2 roku studiow. Teraz przy progesteronie to sa tylko takie nabrzmiale i pelniejsze a stanikow jeszcze nie zmienila :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry