• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiola ja jestem raczej szczesliwa mimo wszelkich problemow ktore mnie nie odstepuja na krok, i zanic nie zamienilaym swoje zycia, ale czasami mi teskno do takiej beztroski i nie dziwie sie jak rodzice staraja sie uchronic swoje dzieci przed dorosloscia, ja teraz wiem ze moim dzieciom bede wydluzac dziecinstwo jak tylko sie bedzie dalo :)

reklama
gumisia trzymam za Ciebie &&&
ja się przestałam doszukiwać, bo wolę się kiedyś miło zaskoczyć, niż niemiło rozczarować :)

Rurka ja tez tak miałam sama sie doszukiwałam wszystkich mozliwych objawow a potem niestety sie rozczarowałam...
A tym raze nie szukałam zadnych objawow i prosze syneek jest :-):-)

rureczka ja to wiem, ale nie potrafie tak racjonalnie myslec :)
pok hmm to ja myslalam tak na logike i tego co wiem o miesiaczce ze miesiaczka jest efektem niezaplodnionego jajeczka w skrocie... hmm to jak nie bylo owulacji to co sie zluszcza? i kiedys juz na ten temat tez czytalam i teraz to ja juz nie wiem :(

gumisia w takim razie gratuluje ci tego poczucia szczescia... ja widze po sobie ze kazde niepowodzenia, kolejne problemy sprawiaja ze robie sie coraz bardziej zgorzkniala...teraz tak naprawde szczery usmiech wywoluje u mnie jedynie moja corcia, moje oczko w glowie....moze dziala tak na mnie ta zima bo poprostu zaczynam swirowac

dobrze, że wieczór (dobry wieczór)

widzę że nazwa wątku się zmieniła :) muszę się przyzwyczaić :)

dziecko wykapane, mąż w pracy...dzień minął szybciutko:)

Mama- dołączam się do klubu 75B :D

przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wiola zima jest paskudna mnie odbiera nergie do zycia ledwo wstane i juz mi sie nic nie chce jak patrze za okno, a zgorzkaniala nie mozesz teraz byc bo jaka bedziesz za 15 lat jak bedziesz musiala byc fumfela dla corci :P

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry