Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój to taki stateczny na starość się zrobił - oszczędza się widzę na kolejne 14 lat życia ;-)
w poprzedniej ciąży jak mnie mdliło to hop siup do kibelka, bleeeee!! i można było normalnie żyć następną godzinę 

Libby zdrowiej, Kochana...
Asionek i tak chyba właśnie wykombinujemyA co mi tam! Zawsze uwielbiałam rodzinne grille
A to by było takie gardenparty, jedzenie sami byśmy robili, alkohol by sie lepszy kupilo, udekorowalo lampionami podwórko
I znając życie pół wsi sie zejdzie bo (niestety ;-) ) wszyscy mnie tam znają ;-) hihi
Kocur Baranico, kochana, ja tez baranekA kiedy masz urodzinki, słońce?
Mary cześć Słodziaku! :-) A wiesz, że się chyba niedługo będziemy przeprowadzać do domku tutaj?.. Już nam nasza Landlady działa na nerwyI będę szykowała pokoik dla Ciebie na przylot
M. też się zmieści ;-)

Hej ja dopiero niedawno sie obudzilam za to nie moglam zasnac chyba do 3 w nocyTakze zasiadam do nadrabiania.
No prosze jak tu wesolo....
A u mnie obiad sie dogotowuje
a znak zodiaku jestem lew, iwcia jest panna, a lukasz jest wodnik
MARY Ty tez wyskoczysz z brzusiem. Zycze Ci tego. :-) :-) Pobadana jestem. Niestety: antybiotyki, syropek i tabsy do ssania. Kiszenie tylka pod kolderka ( w domu :-)). Jesli bedzie temperatura powyzej 38 a ta mogla wystapic w nocy, jak spalam, migiem do szpitala. £ checia posiedzialabym na laweczce, taki sloneczny, piekny dzien. Oby do wtorku :-)
No jestem wcześniej niż miałam.
Serg a ja byłam prawie pewna że ci się udało.
Ja już mam teścik i czekam do poniedziałku. Mam nadzieję że przerwę ten pech.
Mnie dziś strasznie kuje z lewej strony przy pachwinie.
Rurka a ty miałaś dziś testować chyba? Ale niestety nie przeczytałam tego co napisałyście od rana i nie wiem ja ci test wyszedł.
hej![]()
widze humorki dzisiaj lepsze) nawet imprezka i tance byly
ja mysle , ze przerwiesz ten lancuch niepowodzen !!! no ktos musi w koncu![]()