Libby
Fanka BB :)
Dziekuje PAULINA :-) Konsultowalas to z ginem? Moj ma tel wylaczony i musze cierpliwie czekac. Ja na 'normalne' chorobska z reguly nie zapadam. Nawet katarek trzyma sie z daleka. Musialam sie przegrzac- bez czapki i szalika nie wychodze z domu. Moj smieje sie, ze rajstopy grube zakladam juz od pazdziernika pod spodnie. Chociaz ostatnio tu wialo i mi czapka uciekla.... hmmm Mowisz, ze to nic takiego?
Mialas powiekszone wezly chlonne przy sliniankach (albo to sa slinianki powiekszone)?
Mialas powiekszone wezly chlonne przy sliniankach (albo to sa slinianki powiekszone)?
Ostatnia edycja:
Wiadomo, że bardzo bym chciała, wielka sala, tłum gości, oczepiny... Ale to już w tej chwili są tak chorrendalne koszta, że przechodzi to ludzkie pojęcie
Na chwilę obecna ceny "za talerzyk" na weselu poszły wraz z kosztami żywności w górę ze 110zł na 150zł, a kij wie, co się jeszcze stanie do przyszłego roku...
U nas nie ma możliwości, żeby zaprosić na uroczystość mniej niż 60 gości bo tylu jest najważniejszych i nam najbliższych sercu ludzi, bez których nie wyobrażam sobie tego dnia. Więc bardzo możliwe, że zdecydujemy się na bardzo uroczystą obiadokolację w restauracji, a po niej na imprezkę "plenerową" w wielkim ogrodzie u mojej babci na wsi
Wiecie, grill, potańcówka na trawniku i tak dalej ;-) A dla znajomych jakaś mała impreza w klubie 

I znając życie pół wsi sie zejdzie bo (niestety ;-) ) wszyscy mnie tam znają ;-) hihi 
I będę szykowała pokoik dla Ciebie na przylot