reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula -@#$%^&*())(**&&^%$$#@!!@#%^&**!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y:
Coś w tym miesiącu wszystkie dostajemy @ jedna po drugiej ... w ramach protestu przestaję lubić marzec ... Czekamy na kwiecien, maj też brzmi pięknie:-):-):-)
czesc pok :) A Ty już chyba po @ co ? Ja mam umówioną wizyte na 12 marca na godzinę 12.40 :) ciekawe co mi powie na te zajebiste :-( wyniki ... :-)
rurka - a jak tam u ciebie sprawy się mają ? testujesz ?
mama piżama - :-D:-D:-D wracaj z przedszkola i zapodaj bułkę !!!
rurka - czekamy na Twój powrót do swiata prądowego :)

A ja mam jeszcze jednego pączka hahahaha i lece go pozreć ;)

YouTube - Marika - Moje Serce a to na miły początek dnia :)

reklama
Ale póki @ nie ma to jest nadzieja. Ja tam nadal trzymam &.

Dziś nakazałam mężowi żeby mi kupił test:-) i nawet zapytał kiedy @ powinna być a ja że dziś albo lada dzień to pow. że test już mi powinien wyjść, ale ja do pon. zaczekam

hej hej kobietki
Ewula-dalej trzymam kciuki, póki nie ma wredoty-nadzieja jest
a ja sobie siedze w pracy,mega zmęczona i coraz częściej zastanawiam się czy nie iść na L4 wcześniejsze( a chciałam popracować do końca marca), może wytrzymam chociaż do połowy?
aha i mam jeszcze pytanko do kobietek które już rodziły-czy w trakcie ciąży miałyście może jakieś dziwne bóle w kroczu? czuje jakby wszystko mnie tak ciągnęło-chodzę jak kaczka z bólu , czasami czuję jakby coś sie z szyjką wewnątrz działo-a ostatnio gin badał i mówił że szyjka oki, tylko ja dosyć tego bólu bo nawet leżąc nie mogę się obkręcić na drugi bok bo mnie wszystko rwie, a spacery i czas po spacerach to umieram normalnie, ehh, tym bardziej że w ciąży poprzedniej tak nie miałam- na szczęście dziś wizyta u gina może on coś poradzi

Palemka cześć kochana-piękności moje:-D:-D:-D
jak zjesz pączka to zapraszam na ciepłe bulki z pomidorkiem i ogórkiem:tak:+ herbata z cytryną i plotki:-D:-D:-D:-D:-D

EWULA,SERGII- TULĘ WAS kochane !!! taki nasz los...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny cykl bo co innego pozostało...;/;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny!

Serg no żesz!!!! Kurka byłam pewna, że u Ciebie fasolka - takie ładne tempki miałaś....TULĘ I TRZYMAM KCIUKI ZA KOLEJNY CYKL! Jak się czujesz???

Hej mama!!!!!!!!! A jak Ty się czujesz??? Ile pączusiów wczoraj poszło????

Lecę zobaczyć kto jeszcze obecny..

Kurcze Ewula przykro mi :( Najgorsze takie niewyjaśnione sytuacje :((

reklama
czesc dziewczyny..
Ewula,Sergi tulam kochane...
dzis mama nadzieje ze wiecej mnie bedzie na forum...wczoraj niedosc ze pold nia nie bylo pradu to jeszcze w tym czasie Iwa spala 4 h . nigdy tyle nie spala w dzien. a ja umieralam z nudow. bo mama wszystko na prad , nawet herbaty sobie zrobic nie moglam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry