reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jakieś dziwne bóle-ciągnięcie od strony krocza-chodze jak kaczka z bólu,mam nawet w nocy problem z obrotem na drugi bok, tak boli, a jak się nachodzę na spacerkach to potem umieram- coś dziwnego, z Danielkiem tak nie miałam,a czasami czuję jakby coś się z szyjką działo- chociaż ostatnio gin mówił że szyjka oki-dobrze że dziś ta wizyta wypada

reklama
paula - ja zauważyłam, tylko, że ja nigdy w ciąży nie byłam, wiec nic w tym temacie nie pomogę :(

ale sol coś kiedys o jakichs rozciągających się więzadłach pisała, więc może to o to chodzi ... ?:happy2:

sergi i bardzo dobry pomysl....musicie sie dobrze nad tym zastanowic...mama nadzieje ze na weselu bedzie juz z wami wasza pociecha
mama juz sobie przejrzalam strony ...
paulinko ja ci nie pomoge bo chociaz bylam w ciazy to nie przypominam sobie takich boli....a co do spania w nocy i problemow z przekrecaniem to spanie z poducha miedzy nogami a druga pod brzuchem bylo niezastapione, bez tego spac nie moglam

No Paulinka dobrze, że wizytę masz - ale moim zdaniem za dużo chodzisz - ja tak miałam z Maciusiem - czułam takie parcie na krocze jakby Maciuś miał mi zaraz wylecieć. Powinnaś na pewno poleżeć.

Dziewczyny, właśnie zerknęłam w kalendarz na ten cykl który właśnie się zaczął. Jego ostatni dzień przypada dokładnie w moje urodziny, więc może fasolka zrobi mamie naprawdę piękny prezent... :zawstydzona/y:

Wiolka usunęłabyś, proszę, datę mojego testowania z sygnaturki?... :zawstydzona/y:

no to sreguś - za Kwiecień &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

wiolka- ja kupiłam sobie teraz taką poduszkę rogala specjalnie do spania i to mi trochę pomaga;)
ja tez bym podjerzewała że wiązadła się rozciągają gdyby nie ten ból promieniujący od wewnątrz...

lil - dopiero Twój nowy suwaczek zauważyłam :happy2::blink:
Zjadłam zupę mleczną , zjadłam kanapki z szynką, a teraz zjem pączka z bitą śmietaną - chciałabym wiedziec, gdzie mi się to wszystko podziewa, chuda jak patyk jestem, całe 48 kg :szok:

reklama
Paulinka też mi się wydaje, że to mogą być te wiązadła, a może też i miednica się "szykuje" już powoli i się poszerza?... :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry