reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lecę do pracy dziewczynki, a później ze znajomymi na piwko;-) ostatkowe na początek weekendu do jutra;) będę was czytać z tel. ale odpisać nie odpisze niestety:wściekła/y:

reklama
kurde tak mi internet dzis muli ze za chwile go przez okno wywale...
paulinko..wypytaj o wszystko gina to bedziesz sie czula spokojniejsza
ewula milego dnia w pracy

Hej :-) słoneczko znowu dziś świeci! Aż mi się zachciało żyć... idę okno otworzyć bo i ptaszek jakiś podśpiewuje :-) A mój kot wisi na parapecie i tęsknym wzrokiem wodzi po drzewach :-D

No to co tam u Was.... aaaj widzę, że niepoprawnie :-( serguś i ewula ale nastroje bojowe więc to jest najwazniejsze!

Czesc

jakieś dziwne bóle-ciągnięcie od strony krocza-chodze jak kaczka z bólu,mam nawet w nocy problem z obrotem na drugi bok, tak boli, a jak się nachodzę na spacerkach to potem umieram- coś dziwnego, z Danielkiem tak nie miałam,a czasami czuję jakby coś się z szyjką działo- chociaż ostatnio gin mówił że szyjka oki-dobrze że dziś ta wizyta wypada

Ja mialam podobnie,i co sie okazalo rozeszlo mi sie spojenie lonowe :zawstydzona/y:
Nie wiem czy u Ciebie to jest to samo,ale mialam podobne objawy.
Podczas chodzena czulam bardzo duzy bol,ledwo chodzilam,nie moglam przekrecic sie na drugi bok bo tak bolalo,i przez to musialam miec cesarke...a widze ze masz podobne objawy...

Wiolka ja jestem spokojna, tym bardziej że widzę po wpisach na różnych forach- że sobie tego nie wymyśliłam i nie jestem z tym sama
ale chyba sobie kupie taki pas jak Sol radzi;)

Edytka-podejrzewam że mam to samo a do tego problemy z kręgosłupem...

Paulinkno naprawde nie zazdroszcze a wrecz wspolczuje bo wiem co to za bol :-(

Ja musialam zostac w szpitalu az do rozwiazania,tylko u mnie stalo sie to ok 32 tyg ciazy,i wtedy bylam z najstarszym w ciazy wiec nie robilo mi to roznicy :tak:

paula - mi przyniósł ogromna ulgę bo "podnosi" malucha i nie uciska na miednice i nerwy w niej i na więzadła spojeniowe więc lżej się chodzi :-p Tylko np Emi bardzo go nie lubiła bo właśnie ją musiałam wcześniej podnieść przed zapięciem :-D Ale jak się już ułożyła w pasie to słodko spała cały spacer :-D raz tylko za mocno ściągnęłam to zostałam skopana po żołądku w odwecie :-D

Spadam sprzątać, umyć sobie włoski z żelu po fryzjerce, ubierać dzieci i siebie i wymywam na spacer :tak:

Miłego dnia lasencje - nie dublować postów :-D

wiesz Edytka-ja na razie jeszcze daje rade-tylko jeśli to jest to cholerstwo to pewnie powoli zaczynam sie tam rozłazić i czuje pierwsze efekty- miałam byc w pracy do końca marca ale przez to wszystko mam dosyć i nie wiem czy wcześniej się na L4 nie wysłać- a w pracy też mi to daje popalić + ostatnio duże zmęczenie mimo drugiego trymestru... ja już sama nie wiem-chyba dziś mój mąż i gin będą decydować czy mnie na zwolnienie wysłać;)

Edytka i dzieki za zrozumienie bo myslałam już że sobie wmawiam;)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek moje panie ;**

Wstałam sobie ;*
i zajadam się płtkami z mlekiem i pije kakao ;-) u mnie dzien bez płatkow i kakao dzień stracony :-)

Ewulaa
kochana tule ;***
Sergi Ciebie tez tuule;**

Hej Kocurku , Mama , Wiola , Edyta , Paulina , Sergi , Naga , LiL , Sol ;**
jesli kogoś pominełam to przepraszam ;*

A wam jak mija poranek ?;-)

reklama
Sadze ze dostaniesz zwolnienie,bo przy tym trzeba duzo lezec aby dalej sie spojenie nie "rozwalilo" dobrze ze niedlugo masz wizyte ;-)

Witaj mloda,u mnie poranek spokojny...T ma dzisiaj wolne za to od jutra do wtorku bedzie w pracy siedzial po 10-12 godz ale chociaz nacieszylam sie nim przez te dni co mial wolne :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry