reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina a wiec dzis na wizyte i na L4 i bedziesz siedziec w domu z Danielem... nie ma co na sile sie przemeczac... widocznie organizm daje ci znaki ze juz czas odpoczac
czesc Edyta. mlodamamusiu

hmmm paulina to troche niewesoło .... Ty się nawet nie zastanawiaj z tym zwolnieniem nooosz....!! :dry:

cześć mlodamamusia wzięło mnie na rodzynki przez chwilę.. podjadłam z 10 sztuk ale zaraz mnie odrzuciło - na szczęście bo na odwrocie napisane, że konserwowane dwutlenkiem siarki!! Jakoś piekielnie mi to zabrzmiało :oo2:

Czesc Wiola :-)

A kto mial dzisiaj testowac ??? Ewula czy ktos inny ??? i jak testowanie ??? bo nie zdazylam jeszcze wszystkiegi nadrobic...

Kocurku Witaj

Kocurek-a wiesz że trudno trafić rodzynki nie konserwowane-ja się naczytałam troszkę o tym bo mój smyk je uwielbia a wiadomo jaki dwutlenek siarki szkodliwy dla maluchów i powiem ci że troche czasu zajęło mi znaleznienie rodzynek bezkonserwowych- kupiłam takie wielkie królewskie;) w auchan;)

Edyta...Ewuli wyszla I krecha ale @ nadal nie ma,doSergi przyszla@ . a dzis miala testowac rurka ale cos czytalam ze chyba nie bedzie testowac bo i tak czuje ze @ przyjdzie

dzięki paulina poszperam ... wydawałoby się , że skoro wyschnięte to nie ma co konserwować a jednak... musze uważniej przyglądać się suszonym owocom bo zawsze uwielbiałam i za zdrowe miałam..

edyta :-)

mloda aj no nie chcę się tak aż w oczy rzucać suwaczkami ;-) może sobie nad awaterkiem będę wpisywać tydzień maleństwa ... :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Ewula bardzo mi przykro :-(

Mloda a twoj suwaczek pokazuje 28 tydz jeszcze troszke i na porodowke :-):-D

A my niedlugo jedziemy do Polskiego sklepu po wedlinke bo sie nam skonczyla i pewnie do tego na cos sie jeszcze skusimy,zobaczymy co beda miec,wczoraj mieli dostawe :-p wiec wszystko swiezutkie :tak:

W tym miesiacu jakies same zle wiesci,wiec ja tez pewnie nie zaciazona :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry