Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Więzadła w miednicy się zaczynają u ciebie rozciągać i rozluźniać żeby za 18-20 tygodni umożliwić poród - dodatkowo maluch może uciskać nerwy i powodować taki ból - za kilka dni powinien zmienić pozycję to ucisk się zmniejszy - a ja polecam pas ciążowy np ja taki mam: PAS Happy Mommy CIĄŻOWY wzmacniający r.M (1479042474) - Aukcje internetowe Allegro bo przy Karoli i tak leżałam ale z Emilą łaziłam i miałam ochotę się nogą przeżegnać - na każdy spacer go zakładałam - nie niweluje całkiem bólu ale go osłabia na tyle że możesz funkcjonować :-) A po porodzie zamów sobie masażystę - bo kręgosłup ci już zaczyna siadać kaczuszko :-) A jakby Ci się słońce spojenie rozeszło - co zazwyczaj się zdarza po 30tc albo po porodzie to byś nie wstała z łózka bo byś nie mogła wstać tak by cię bolało - koleżance się rozeszło spojenie w 33tc - do końca leżała w szpitalu w pasie ortopedycznym na boku bo drugi dociążał worek 10 kg żeby docisnąć.
A co do obiadu uroczystego - polecam - wychodzi dużo taniej a potem w lokalu można poszaleć z młodymi :-) My mieliśmy mniejszą bo na 30 osób imprezkę ale dlatego że wybraliśmy sobie taki termin
i nie znaleźliśmy żadnej sali na czas