reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc lilku kofany :)
sergi- tulam skarbie, cholera jasna !!! Marzec chyba nikomu nie był pisany !!!
Poszkodowanych mówisz ... zgadza sie poszkodowanych przez złosliwy los :)
mamitka - dzięki, namaluję sobie tylko twarz i wpadam zaraz na herbatkę, ale bez cytrynki poproszę, bo mnie jeszcze brzuszke cmi ;) a tak wogóle to zapomniałam się pochwalic, ze u fryca byłam i jestem blandina !!!

reklama
Hej Wiolka!!!!!!!!!!!! A mój Maciuś dziś znowu wstał o 5,30 - nie wiem co się robi.....

Palemka kurcze gdzie Cię można zobaczyć w kolorze blond???? Fajnie, że zmieniasz włoski - fryzurki i kolorki -ja od urodzenia wyglądam tak samo hehe ;)

Ostatnia edycja:
Mama, Paulina, Lil_Maja, Rurka, Wiolka, Palemka dziękuję za wsparcie i za trzymanie kciuków...

Sama "dałam się nabrać", takie piękne temperatury, cykl który miał aż 40 dni... :dry: Popłakałam już sobie przedwczoraj, kiedy tempka spadła... Heh, i jak widać, co do jednego mój organizm nigdy nie fałszuje: ZAWSZE na 2 dni przed @ spada tempka, tego już jestem pewna.

Teraz już jest ok, pogodziłam się z losem, że się nie udało... Mieliśmy się już nie starać, bo przecież ślub w przyszłym roku i wogóle... Ale mój G. kiedy rano wstałam i powiedziałam, że @ przyszła i że nie będzie dzidziusia, tylko przytulił mocno i powiedział: NO TO STARAMY SIĘ DALEJ! Zatem, mając w głębokim poważaniu wszelkie przesłanki tradycji (że do ślubu z brzuchem się nie idzie... ;-) ) będziemy się starać dalej... :zawstydzona/y:
Jedna z naszych kochanych forumowych koleżanek zaopatrzyła mnie już jakiś czas temu w Castagnusa, więc ten cykl będzie właśnie z castagnusem i z wiesiołkiem... Dodatkowo czeka mnie prywatna wizyta u ginka w przeciągu 2 tygodni, badanka może jakieś i cytologia. Nie dopuszczę do tego, żeby @ mnastępnym razem znowu przylazła po 40-kilku dniach :angry: No i oczywiście - testy owulacyjne!

Generalnie więc samopoczucie mam BARDZO dobre, mimo @.... Byle do wiosny! Może w kwietniu Bobasek zrobi mamie prezent na urodziny... :zawstydzona/y:

LIL- cześć- aaaaaaaaaa żadnego :)))
a czuje sie normalnie-wczoraj nawalała mnie głowa bo tyle myśli w związku z tą szkoła Zuzy,ale już dzis lepiej a @ leciiii..

PALEMKA- to poproszę fotkę kochana-na pewno ślicznie wyglądasz choć do Ciebie pasował ten kolor co miałaś ,ale ciekawa jestem efektu w blondi:))

WIOLA- u Ciebie wczoraj prądu nie ma a u Agapy dziś...

wtaj lil i wspolczuje tak wczesnego wstawania...u nas iwa dzis o 7 wstala.
sergi kochana... ale do slubu to mozesz juz urodzic, odchowac maluszka i zgubic ciazowy brzuszek.... wiec trzymak kochana kciuki za kolejny cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama no widzisz... jak to na tych wioskach bawia sie z pradem...
dzialo sie cos wczoraj ciekawego? nie jestem wstanie nadrobic calego dnia

PALEMKA- dzięki za piosenke na miły dzień-od razu mi lepiej:tak::-):-)
ależ mi tu Marika wymiata:-D:-D:-D

SERGII- dokładnie......byle do wiosny:tak: :-D:-D:-D:-D

Wiolka też tak myślę... :-) Do tego powiem szczerze, że myślimy bardzo poważnie nad tym, czy w ogóle robić wesele... :dry: Wiadomo, że bardzo bym chciała, wielka sala, tłum gości, oczepiny... Ale to już w tej chwili są tak chorrendalne koszta, że przechodzi to ludzkie pojęcie :no: Na chwilę obecna ceny "za talerzyk" na weselu poszły wraz z kosztami żywności w górę ze 110zł na 150zł, a kij wie, co się jeszcze stanie do przyszłego roku... :dry: :sad: U nas nie ma możliwości, żeby zaprosić na uroczystość mniej niż 60 gości bo tylu jest najważniejszych i nam najbliższych sercu ludzi, bez których nie wyobrażam sobie tego dnia. Więc bardzo możliwe, że zdecydujemy się na bardzo uroczystą obiadokolację w restauracji, a po niej na imprezkę "plenerową" w wielkim ogrodzie u mojej babci na wsi :tak: Wiecie, grill, potańcówka na trawniku i tak dalej ;-) A dla znajomych jakaś mała impreza w klubie :tak:

reklama
sergi tak trzymaj. Ja tez już bym chciała zeby @ przyszła i zebym mogła zacząć od nowa. Jak sie teraz uda to w kwietniu będziemy miały wielkanocne fasolki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry