reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
...i jedna pannę... na głowie kwietny ma wianaaaaneeek... w ręku zielony badyyyyyyylek... a przed nią bieży baraaaaaanek... a nad nią lata motyyyyyylek :))))))))

No właśnie miałam napisać, że ja z 6 kwietnia baranica :-) Ale niestety "nie wielkanocna", ale za to, tuż po :-p w środę mi się urodziło ;-)

paulina - panna z dzickiem hahahahahha :-D;-)

kocica - ja jestem wredna i zarza Cię uszczypnę - Skorpionica :-D, tak jak Edzia :)

dobra zmykam , siora jedzie z młodym, idem na spacer ... po raz drugi :) ciaooooo

mary - 1500 100 900 :)

mary modamamusia zaprasza na wolną chatkę to w takim razie IMPREZA!! :-D :-D :-D :-D kurczę nie mam takich fajnych emotek jak mama na ten przykład :dry: coby klimat podkręcić... to może jeszcze pośpiewam..???? :-p

UUUUuuuuuuu skorpionów to ja sie boję... szacuneczek naga nie ruszam Cię i miłego wietrzenia :-)

mary modamamusia zaprasza na wolną chatkę to w takim razie IMPREZA!! :-D :-D :-D :-D kurczę nie mam takich fajnych emotek jak mama na ten przykład :dry: coby klimat podkręcić... to może jeszcze pośpiewam..???? :-p

UUUUuuuuuuu skorpionów to ja sie boję... szacuneczek naga nie ruszam Cię i miłego wietrzenia :-)

ladies_night-2294.gif

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

bachelorette_party-2283.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry