reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia haaaaaaaha no nie mogę !!!! :-D :-D ooj ale mnie dziś głupawka męczy :sorry2:

jos jak tam Polduś sie czuje...? Wyzdrowiał??
(jesteś jeszcze czy Cię sumienie gryzie???? :-) :-) )

ha jednak Cię nie gryzie??? :dry::laugh2:

reklama
Mary-nic nie mów o praniu-ja cały tydzień z automatem walczę, ale nie mogę się doczekać weekendu-wtedy wypiorę resztę i wyrzucę na dwór na suszenie-uwielbiam takie świeże pranie;)

Kocurku - a co, wyje Ci tam z kosza na bieliznę? :-D Mi wyło cały tydzień! Nie wiem, jak to się stało... :-D

Młodamamusia - tańcz, tańcz!

Paulina - no, ja mam tak samo! A teraz widze, ze zdążyłam wszystko wyprać, a tu już znów kosz pełny!!! :szok:

Kuurczę, deszcz u mnie pada normalnie! :szok: Może w końcu się i ten śnieg rozpuści! Deszcz o tej porze roku to coś dziwnego tutaj, ale może wiosna w końcu idzie! :-):-)

dwie panny - bo jeszcze ja!
nie nadrobię nie ma takiej możliwości. tyle piszecie.
a mnie tu nie było dobry miesiąc!
czarny kocurku - jest fasolka?
a mama?

mary myślałam, że to mój kocur tak zawodzi bo marzec... ale to chyba z tego kosza hihi ;-)

No dobra.... skoro jest porządna impra to i komus powinno się zrobic niedobrze :-D w takim razie ja będe pierwsza i idę do kibelka... może sobie ulżę...... :sorry2:

kocurek : nie gryzie mnie ;)
jetsem jetsem
a poldus ... niestety (i stety) dostal antybiotyk po nic
chorowal 2 dni
na drugi dzien po antybiotyku mail juz 36,6 i pelna forma
gardlo kaszel itp - przez wuychpodzace piatki... a lekarz becwal dal antybiotyk nastraszyl
a pozniej musialam go dawac do konca, 6 nbitych dni, po nic... ale koniec nie wracam do tematu bo mnie TRAFI !

mary myślałam, że to mój kocur tak zawodzi bo marzec... ale to chyba z tego kosza hihi ;-)

No dobra.... skoro jest porządna impra to i komus powinno się zrobic niedobrze :-D w takim razie ja będe pierwsza i idę do kibelka... może sobie ulżę...... :sorry2:

Kocurku - męczą Cię te mdłości? Mam nadzieję, że niedługo się skończą...

Aaaaaaale naskrobalyscie!:szok:

sergiewula przykro mi... Kurcze to moze faktycznie na wielkanocne fasolki sie umawiajcie! Takie wiosenne juz :-)

paulina ja czuje ciagniecie od czasu do czasu ale nie takie jak piszesz, moje jest w pachwinach a czasami gdzies w podbrzuszu. Dobrze ze masz ta wizyte dzisiaj to sie uspokoisz ;-)

Ale sie wesolo zrobilo i niech tak juz zostanie :-) Czyli mowicie ze zbieramy sie na imprezke :cool2:

reklama
Dziewczyny - wynocha na dwór :-p Jest tak pięknie że żal siedzieć przed kompem :tak: My właśnie wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru. Emi się na słonku przespała a Karola wyszalała na placu zabaw :-) Jest ślicznie - słoneczko, 6 stopni i leciutki letni wietrzyk :-) Teraz karmie Emi i obiad grzeje a po obiedzie przyjdzie może moja koleżanka :-)

Spadam bo powera mam :-D

A ja jestem rybka i mam w domu od najmłodszego: koziorożca, baranka i strzelca - czyli zwierzynę rogatą i mojego myśliwego :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry