reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary, palemka, kocurek i wszystkie inne babeczki : HEJ :)

kocurek ... : Barankowy kult? :)
my juz po obiedzie, dzis jak zawsze na szybko hahahha
jagniatko+jajo sadzone expresowe
maly juz w lozeczku zasypia
a ja ide po kawe i ogarniac chaos w domu bo mi juz zaczyna to na system nerowowy dzialac :)
ps. palemka : nie smutaj :) ty nieldugo bedziesz na spacerki chodzic z brzuszkiem a pozniej z wozkiem :)

reklama
maaaary haaahahaa rewelacja - "Jest Mary i jest Impreza!!!!"

Hahaha! :-):-D Oooj, ale mi się humorek włączył! :-D

bottoms_up-2287.gif

Same barany, skorpionica, panna a ja koziorozec :-) rogate kobity w wiekszosci :-) Wlecialam na chwile, czekam na pigule. Moze zabrzmialo to groznie z tym 'natychmiast', ale z wada wrodzona serca i stanami grypowymi w ciazy nie ma zartow (slowa mojego gina). Badzcie dobrej mysli, ja tez sie staram. Nie chce lezec w szpitalu! Recami bede sie zapierac. Gadac dalej nie umiem. Ej! Nie bawcie sie beze mnie!! foch
fiu fiu fiu MARY, ale przystojniakow sprowadzilas ;-)

Ostatnia edycja:
Same barany, skorpionica, panna a ja koziorozec :-) rogate kobity w wiekszosci :-) Wlecialam na chwile, czekam na pigule. Moze zabrzmialo to groznie z tym 'natychmiast', ale z wada wrodzona serca i stanami grypowymi w ciazy nie ma zartow (slowa mojego gina). Badzcie dobrej mysli, ja tez sie staram. Nie chce lezec w szpitalu! Recami bede sie zapierac. Gadac dalej nie umiem. Ej! Nie bawcie sie beze mnie!! foch

Libby - czekamy na Ciebie z imprezką! :-) A tymczasem zdrówka!!! :tak:

yyyyyyy jos a jagnię to nie jakby ten... mały baranek .. ??? zjadłaś baranka ??? e-siostry zjadasz??!! :szok:

libby wracaj prędko z dobrymi wieściami :-)

Hehe, nie pozjadajcie się tu jak mnie nie będzie - lecę dojrzeć prania. Jeeeju, w tym tyg. tylko piorę i piorę! :szok::-D

Nooo, to się wesoło zrobiło! :-D:happy2::happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry