reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol - zazdroszczę słonka, bo u mnie pochmurno i pada deszcz... :eek:

A u mnie ja Baranek, a mój M. Panna! :-D Zobaczymy, co nam się urodzi, jak w końcu zajdę! :-)

Za 4,5 h test owu. Ciekawe, co mi dziś wyjdzie...

mary niestety męczy mnie cały czas - jak nie mdłości to inne przyjemności.. ale od wczoraj znacznie mniej niż przez ostatnie 2 tyg. Ja u Ciebie obstawiam LWA :-) A co!! :-D

spalinka Wiiitaj słońce !!! Ano tak jakoś wyszło, że już 9 tydzień ciąży leci.... :sorry2:

sol ja mam okna pootwierane w całym mieszkaniu w zastępstwie.. może być..????

NO tańcze teńcze cały czas :-)
Przyłączy się ktoraś ?;-)

Ale ładna mam pogode za oknem ;-)
ciepluuutko :-):-)

Pojde później na spacerek z psiakiem :-)

Kocurek - Lew może być! :-D

Mam pytanko: czy olej z wiesiołka i Castagnus można brać w ciemno? U mnie oczywiście takich specyfików nie ma, więc ewentualnie z PL musiałabym sprowadzić, ale zastanawiam się, czy trzeba jakieś badania zrobić zanim się zacznie stosować... :confused:

sol ja to bym biegusiem na spacerek poleciala ale jakos sie przepecze w tym domu jeszcze do czwartku. Mam nadzieje ze lekarz powie mi ze juz ok wszystko i moge normalnie chodzic :-)

A co do znakow to ja blizniak a za to moj maz strzelec, mama strzelec i tata strzelec :-D ale dzidzi wpasowuje sie w wage/skorpiona ale jakby byl kolejny strzelec to niezle by bylo hihi

mlodamamusia zwiększyłaś tempo widzę :-D do mnie zdecydowanie bardziej ten pingwin podobny jeśli chodzi o styl ;-)

gosiane to Ty chyba ze schyloną głową i pozasłaniana rękami i nogami wśród tych łowców się poruszasz :szok: Strach się bać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry