reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja powoli wklejam ciekawe artykuły a na zamówienia czekam na pw :-D bo tu bym ich nie ogarnęła :tak:

duszku - tylko kup sobie taką bez amoniaku - Londa w czerwonym opakowaniu jest taka - mniej śmierdzi i nie wywoła mdłości :-)
mama - pozdrów made i życz szybkiego zdrówka dla obojga :tak:
palemko pw :-)

A my po 10-tej spadamy sobie molestować biura podróży bo może zamiast Pragi będzie Grecja albo Costa Brava :-D A wy co polecacie z maluchami na wakacje?

reklama
Witam prosto z łóżka:)
Niedawno się obudziliśmy,dostałam kawkę do łózia i kanapeczkę.Teraz mąż do pracy a ja poleżę jeszcze troszkę:)
Jakoś humor mam lepszy:)
Rurka trzymam &&&& za spełnienie snów

SOL- powitać-ja proponuje Grecje-jedzenie podobne do naszego(jesli chodzi o smaki i przyprawy) wiec Karola zje..klimat jest super i widoki piękniste :)

a stronka jest git:)

JOS- powodzenia w poszukiwaniach:) wspolczuje niewyspania...;/;/pewnie przez to jesteś bojowa

RURKA- przyjemności u fryca i czekamy na fote jak juz coś zrobisz fajnego na głowie :)

mama - to podpowiedz tematy :-) Ja bardzo chciałam Rodos odwiedzić ale Grecja strasznie droga jest :-( zresztą ogólnie ceny masakra :no: A na Costa Brawa widoki są zabójcze - raj dla fotografa :-D Byłam i się zakochałam :-D

Witam się sobotnio :) Pogoda piękna, ale ja dziś z łóżka nie wychodzę. Sol wakacyjny ten Twój post :) Ja nigdzie dalej się jeszcze nigdy nie wybrałam - zawsze gdzieś w Polsce, więc nie wiem co bym Ci mogła polecić, ale super, że masz możliwości gdzieś dalej się bujnąć... :)

SOL- oki,pomyśle z tematami i napisze na PW :)
a Grecja fakt tania nie jest-my jak byliśmy to Domi nie mial 2 lat i placiliśmy za 3 osoby a za Niego 200 zl oplaty lotniskowej a i tak tydzień wyniósl nas 8000zl ale to juz z tym co kupilismy na wyjazd(wiesz -3 stroje komp.i takie tam :))) )
ale mam nadzieje ,ze coś ciekawego znajdziecie i sie pochwalisz :)

LIL- kochana ,witaj ...leżysz czyli słabo sie czujesz ??czy plamienia??
ściskam Cie mocno i wlatuj częściej bo tęsknie....

lil - bujnij się nsa słoneczko jak możesz :tak: ja pół Europy zwiedziłam z rodzicami i znajomymi za młodu więc teraz decyzję zostawiam mężowi bo on nigdzie za granicą nie był prócz 5 km za granicą słowacką po piwo z kolegami :-p

mama - to czekam :-) no nam wyszło ok 7000 ze wszystkimi pierdołami bo kostiumy kupiliśmy niedawno na basen dla całej trójki a Emi ma po Karoli nic nie zniszczone :tak: i o dziwo gumka nie sparciała :-D

Sol to przyjemnego podróżowania :) Ja też lubię podróże - tylko problem, że się boję samolotem lecieć - dlatego tylko w Polsce gdzieś jeździmy.

Mama ja bez energii totalnie i dlatego leżę. Myślę sobie, że może to duphaston tak na mnie działa i chciałabym go już odstawić. Teraz piszę z Wami, bo chłopaki na wieś pojechali i mogę w łożku z lapkiem siedzieć.

reklama
SOL- no dziwne ,ze gumka nie sparciała to fajnie,ze juz w stroje zaopatrzenie-zawsze to mniejszy wydatek :)) bo my kobiety nie mozemy myć cale wakacje w 1 stroju :))

LIL- leż jak masz możliwość -może tak być po dupku bo slyszalam ,ze on tak działa..

a moi juz sie pobujali i teraz poszli z T.na rower-mam nadzieje,ze nie bedzie :)))

a ja wstawiłam pranie,dziś nie wieje to wystawię na ogród:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry