reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos - hej! :-) Ale Ty masz, kochana, z tą teściową... Niby pomocna, ale ma też swoje wady... :eek: No, ale nie można mieć wszystkiego, nie? A na szczęście mieszka 800 km od Was! ;-)

reklama
mary : hej :)
no na szczescie 800km, ale pcoiagiem jakby nie patrzec tylko 2,5h !!! ale niedlugo przeprowadzi sie do miejsca gdzie nie ma szybkich pociagow TGV i bedzie 6 godzin wiec wymowka 1sza klasa :)
a jak mam sie stresowac wscibskoscia to wole na 1 czy 2 dni zaplacic za nianie... szkoda nerwow...
ostatnio byla na 4 czy 5 dni juz nie pamietam, wiem ze pierwsze 2 byly ok a pozniej juz mna ciskalo.... i czekalam na wyjazd jak na zbawienie :)

Hej ja na chwilę bo na spacerze spotkaliśmy koleżankę moją co rodziła w zeszłym miesiącu i z synkiem na plac wyszła ale że by już do domu szliśmy a jej córcia się obudziła to jej synek teraz się u nas z Karolą bawi, zrobiliśmy babeczki i zaraz muszę smyka odprowadzić :-)

Mary :zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oj dzięki kochana :**
Rurka na pewno ładnie wyglądasz! :-)

co to ma być ?:-)

Ciotki wychodzić zza krzaka :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kobietki :D
widzę, że sobotnie zakupy i polegiwanie jest na stanie :D bardzo dobrze, ja dzisiaj dzień od samego rana dobrze zaczęłam, spacerek po bulwarze nadmorskim ze znajomą i jej synem :D lekka kawusia, a potem obiad u nich :D to mi odpowiada :-D

cześc babolki..
pewnie żadnej nie ma jak to przy weekendzie :)))

my byliśmy na zakupach spożywczych i jeszcze kupiliśmy Zuzi półbuty..niedawno Tom umył samochód..ja zaraz biore sie za kolację..
wleciałam ,zyczyć Wam przyjemnego wieczorku a starającym sie -owocnej nocki:)

buziaki:)

reklama
Oj, ale się zasiedziałam przed TV. A raczej zależałam na kanapie. :-D Ale taka zmęczona się czuję, jakbym pół dnia w polu orała... Miłego wieczorku i dobrej nocki, bo ja się na dziś pożegnam. ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry