reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - tempka piekna. a nie masz jakiegos testu owu pod reka? jesli byla owu wczoraj, to moze ja jeszcze zlapie? tak, zeby ciekawosc zaspokoic :)

czesc mary :)

reklama
hmm oj dziekuje za instruktaz:) hmm termometr mam do jednej cyfry po przecinku :( ale trudno mam nadzieje ze to cos da, to zaczynam jutro mierzyc:) od jutra tez dietka wiec alkohol wykluczam :) sie okaze, choc teraz jak mam ten stan zapalny to moze byc troszke spalsozwany ten cykl....
rureczka gdzie cie wcielo, daj znac co postanowilas i co sie dzieje

MARY- dzieki za &&& :)
no i super,ze juz bedziecie razem jezdzić-zawsze to dłużej razem :))

POK- no kurka siwa nie mam owulacyjnych;/
jestem mega zdziwiona,ze tak szybko owu bo jak wczesniejsze cykle działaliśmy w 7,9 i 11d.c to nie wychodziło a teraz jak byśmy tak działali to pewnie byśmy ją złapali...złośliwość!!

ale jak bede w Superfarmie to zakupie 2 opakowania owulacyjnych i w nastepnym cyklu pojade na testach :))

Kończę paczkę delicji i oglądam mecz w tv bo nie mogłam pójść.
Znacie nazwę specyfiku którym smaruje się śluzówkę przy ospie? (buzia w środku wargi sromowe itp)

Rurka jesteś?
Martwimy się.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka - nie pomogę, ospę strasznie dawno temu miałam... Ale zdrówka dużo życzę! :-)

Mamuś - spokojnie, nie myśl, co by było, gdyby... Ten miesiąc Wam się należy, by odpocząć, zebrać siły. :tak: A od nast. cyklu testy owu w ruch i z naszymi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi się udać! :tak:

Rurka - leć na tą betę, kochana! Trzymam mocno kciuki!

Jeju, co za leniwy dzień! :szok: Leżę dosłownie caluchny dzień na kanapie i nic nie robię, tylko oglądam "Przyjaciół"! :szok: Strasznie mi się jeść chce, głowa mi pęka i jak pisałam - biodra mnie strasznie bolą... :eek: Ufff, mam nadzieję, że jutro w pracy będzie OK. :-) Ale się cieszę, ze już nie muszę o 5 rano wstawać, przebijać się przez ten śnieg na autobus i jeszcze spacerek 15 minut do biura z autobusu. :rofl2: Teraz to luksusik - dowóz pod samo biuro! :-D:-D

mary piękna wiosna:-)

mama to trzymam &&&&&&&&&&&&&& Ja tez mam zamiar testy owu kupić ten cykl jeszcze bez wspomagaczy ale następny juz z CLO, ale może nie będzie trzeba:-D

reklama
Ewula - o, jak pięknie!!! :-) Zazdroszczę, u nas zacznie się prawdziwa wiosna za miesiąc mniej więcej! :tak: Teraz leży brudny śnieg, a w dzień się roztapia i jest masa wody i śnieżne wysepki... :eek: Ale już w powietrzu czuć wiosnę i tu! :-)

Mama - pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry