reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Palemko kochana:)
Ninka wymyta,wysmarowana,dostała syropek przeciwświądowy którego działaniem ubocznym jest senność(dzięki Ci PANIE!!!) i właśnie zjada jajecznicę,na szczęście ma apetyt:) Mam nadzieję,że zaraz padnie:)
Dziękuję w imieniu Ninki za życzenia zdrówka:)
Mam w domu sajgon,pies zeżarł kabel od odkurzacza,jest w naprawie...nie wiem jak sprzątać:(
Rurka trzymam &&&& za wizytę,na pewno będzie dobrze:)
Ja czekam na testowanie:) Jest 34dc, 8 dni temu była owulacja:) Zobaczymy:)))))
Idę po następną kawę.

Josephine
dopiero druga ale jak na mnie to i tak dużo w tak krótkim czasie.
Dorzuciłam Twix'a do kawki:)
Nie martw się,ja będę musiała wklepywać dane do bazy...strasznie monotonna robota.Poczekam z tym aż mała zaśnie( o ile zaśnie)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oliwka : ktora kawa dzis? :)
ja zaraz obiadek, maly juz zasypia
zjem i tez kawka, druga bedzie :)
a pozniej ide przegladac domy i mieszkanka, glupiego robota...
ale jak sie chce cos zlapac fajnego to trzeba codziennie jak robot te same strony przegladac...

wiolka : super iwcia pospala :)

rurka trzymam!

wiolu niech mała śpi biedactwo... Wiesz, ja się bardzo cieszę, że tak mi zleciało bo nie pamiętam już jak to jest "normalnie" się czuć :sorry2: - jeść, kawkę pić i wszystko móc zrobić... najśmieszniejsze jest to, że w prawie NIC się nie mieszczę a prawie nic nie jem :confused:

Zbieram się i zbieram .. włoski na raty suszę... muszę się dziś zarejstrowac w dwóch miejscach - do poradni patologii ciąży i poradni genetycznej :) Lekarz mnie skierował ze względu na to, że łapię się rocznikowo na darmowe "programy" :blink:

oliwka ale masz glodnego psa :-D:-D

hej jos idę dziś odwiedzić te białe sportowe buciki Badura :-) ale były wygodne!!

Ostatnia edycja:
kocurek : ale ten czas leci :)) looo :)
rurka : hej i &&& za wizyte :)

palemka : hej , ja sie witam z jajkiem sadzonym i ryba, ale za 5min ide robic kawe :)

jos noo zleciało mi hihi - 35 lat za miesiąc i 1 dzień :eek: wcale się nie czuję :cool2:

Dziewczynki a ja z Wami z dzbankiem zielonej posiedzę jeszcze :tak:

oliwka i dlatego ja się upieram za selekcją i sterylizować patologię albo przymusowe leczenie... kurde

kocurelk : hahahaha
ja nie mowilam o twoich latach, ze sie lapiesz w 35 i na badanie tylko o TWOJEJ CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahhahaha :-) 35 to dla mnie mega mloda kobietka jestes!!!, tutaj dopiero 31-33 zaczynaja myslec o pierwszej dzidzi :) a koncza ostatnim ok. 40 tki :) nawet 42-43 :)

reklama
Zgadzam się,sterylizować przymusowo! Przecież to nie normalne...
Mam pytanko: jak długo będą się pojawiać nowe krosty? (ospa).
Mała po syropku leży takaaa spokojna:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry