• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka, ja dzis na szczescie po pracy i juz nie ide na nocke. Moja mamuska szaleje do mnie od rana odkad wrocilam z pracy. eh, brak slow. netu w kompie chyba nadal brak :(
Pogoda okropna, zadnych swiat nie czuje tyle tylko, ze moze pojde dzis do kosciola na pare chwil i tyle. A poza tym pogoda optymistycznie na mnie nie wplyws. jestem nie do zycia

reklama
Napisałam i mi posta wcięło.

My już po urodzinach, pogoda o kant rozbić. Mój były mi miesza w głowie aż mam ochotę sobie baranka w ścianę strzelić żeby się opamiętać. A no i miałam dzisiaj normalną owulację tak więc jak na razie jest ok, zobaczymy na jak długo :-p

Hehe - a wcześniej mi zajęło 15 linijek :-p Nie ma to jak treściwa wypowiedź :-D

nika - też się cieszę bo chyba w najbliższych dniach posiedzimy z małą w domu przez pogodę.

happy - nie przejmuj się, ja mam pco, astmę, alergię, problemy neurologiczne (rąbnięta jestem ale pozytywnie :-D ), miałam nowotwór, mam częste stany zapalne mięśni i stawów i chory kręgosłup i co? I mam córcię :-p I staram się o drugą. A cysty to u mnie norma tak jak i rozhuśtane hormony - tylko nigdy nie wiem w którą stronę :-p

Jeny - ja powinnam iść się wymienić na lepszy model :-D

Właśnie odpoczywam po kuchennych szaleństwach - już wszystko zrobione:tak: Wpadłam na BB a tu pusto:-( ale pewnie wszystkie przed świętami szaleją oprócz naszej BIBINKI;-)
HAPPY79 witaj i zaglądaj do nas często:-) mama nadzieję że szybko zostaniesz mamusią i trzymam kciuki:tak:
BB77 to duża róznica wieku między dzieciaczkami;-) poczekaj do @ a jak dalej nie przyjdzie to idź na betę
MARYLKA - Tobie brak energii? a może to ta nieciekawa pogoda w Pl daje ci się we znaki? Trzymaj się;-)

no duża ale jakoś wcześniej nie było kiedy , bo zawsze coś . :-D a teraz mam już 33 wiosny i ciężko mi to idzie .. ale na razie nie załamuję rąk .może cud na Wielkanoc będzie .

hej wieczorową porą:tak:.jutro pewnie mnie juz nie będzie,bo jak pisałam święta w rozjazdach:tak:.nika ja od kuchni trzymam się z daleka,bo mogłoby mi coś nie podpasować:baffled:.nie wiem ,jak ja te wszystkie zapachy przeżyję,mam nadzieję,że nie będzie tak źle i coś sobie podjem:tak:.póki co brzusio mi wzdyma,ale to od żołądka i jelit...:baffled:
happy79 mam nadzieję,że niedługo będzie upragniona fasolka:tak:.tak to już jest,że jak bardzo się chce,to ni cholery:wściekła/y:.nam zeszło 9 m-cy...
bb77 zdawaj relację na bieżąco czy przyszła @- mam nadzieję,że NIE PRZYJDZIE:tak:
pysia oj z tą mamą...nie ewakuowałaś się do siostry:-)?dobrze,że już po nockach:tak:.a pogoda faktycznie do kitu:no:
sol to urodzinki się udały:tak:?czemu Ci były w główce miesza?nie dosyć problemów,to jeszcze to:baffled:?

jak bym jutro nie dała rady zajrzeć to życzę wszystkim WESOŁYCH,SPOKOJNYCH ŚWIĄT I OBY SPEŁNIŁY SIĘ NAM WSZYSTKIE MARZENIA:tak::-)

Bibinko, no dzis nie ewakuowalam sie do siostry ale przespalam prawie caly dzien. Spalam do 15ej pozniej troche odkurzylam, posiedzialam, pozniej wpadlam do lozka bo w domu niemilosiernie zimno i tak spalam do teraz ;D Moj mial przyjechac ale dziura w oponie i przespalam caly dzien hie hie. A mamuska byla prawic mi kazanie znow teraz,zebym do kosciola szla :\ a ja pojde sobie, nie teraz ale troche pozniej jak zechce mi sie zwlec z lozka hehe i to nie wzgledu na nia, bo mi kaze ale bo ja tak chce
Dobrze, ze jutro ewakuuje do Mojego az do poniedzialku. Cudownie po prostu. A ja swieta chyba bede miec po slubie tak jak Ty. Mysle, ze u tesciowej bede jesc barszczyk w niedziele czy na Boze Narodzenie tez u tesciowej co nie zmienia faktu, ze zamierzam zrobic dla nas jakas salatke czy kupic kawalek placka, bo do pieczenia wcale i w ogole mnie nie ciagnie.
Takze za pare chwil wstaje, robie sie na bostwo i wybywam do kosciola :] posiedze troche i do domu. A pozniej gdy wroce to pewnie lebek umyje ladnie i siebie i wskocze przed kompa zobaczyc czy da sie uruchomic ten net :D wiec koncze pomalu pisac. Zadna nie ma czasu na bb, wiec zmykam :)
Buziaki dla Was wszystkich i wszystkiego co najlepsze z okazji tych swiat :D Merry Christmas. Aj. to nie te swieta ;D

Właśnie odpoczywam po kuchennych szaleństwach - już wszystko zrobione:tak: Wpadłam na BB a tu pusto:-( ale pewnie wszystkie przed świętami szaleją oprócz naszej BIBINKI;-)
HAPPY79 witaj i zaglądaj do nas często:-) mama nadzieję że szybko zostaniesz mamusią i trzymam kciuki:tak:
BB77 to duża róznica wieku między dzieciaczkami;-) poczekaj do @ a jak dalej nie przyjdzie to idź na betę
MARYLKA - Tobie brak energii? a może to ta nieciekawa pogoda w Pl daje ci się we znaki? Trzymaj się;-)
no mi tez się zdaje że to ta pogoda :( a przyszłam do domu to padlam jak kawka potem sie obudziłam na 30 minut i znowu padłam i tak już do rana :)

no duża ale jakoś wcześniej nie było kiedy , bo zawsze coś . :-D a teraz mam już 33 wiosny i ciężko mi to idzie .. ale na razie nie załamuję rąk .może cud na Wielkanoc będzie .
cuda sie zdarzają :):):) trzymam kciukasy bardzo mocno :):):)

Sol: super że urodzinki udane :) Ty a moze Ty troche chcesz żeby były Ci mieszał?? może to nie do końca były co??? mów tu jak na spowiedzi:)

Pysia: ach ta Twoja mama dobrze że święta u swojego jesteś odpoczniecie sobie wszamiecie jakąś salateczke i bedzie si :):)

no i wiedziałam ze o czyms zapomniałam :(:(

bibinka: szerokiej drogi :):)

A ja wam życze przede wszystkim spokojnych świąt owulki i szybkich plemniczków które się zagniezdżą smacznego jajka mokrego dyngusa i jesli do kogoś przychodzi to bogatego Zająca :):):) a co :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was kochane:)
Ja jeszcze kilka dni jestem w Pl,nie długo wracam do UK:(
Na chwilę obecną jestem chora,jakieś choróbsko mnie złapało:(męczy mnie kaszel,mąż także chory.Na szczęście synek zdrowy:)
Chciałam życzyć wam Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych,mokrego dyngusa,smacznego jajka i bogatego zająca:)
dalmatek586zg3.gif

Maryla, a dokladnie.A wczoraj jednak w kosciele nie bylam. Ja juz gotowa do wyjscia, mialam wychodzic o 22ej a tu wrocil brat i mowil, ze juz chyba tyle, bo swiatla pogasly. Mama az chciala mnie dzis z koszykiem az wyslac, zebym poszla do grobu,a z koszykiem juz od kilku lat nie chodze no i nie zgodzilam sie wiadomo
a ja wczoraj prawie przespalam caly dzien, poszlam kolo 2ej spac i w nocy tylko patrzylam kiedy juz koniec tej nocy bedzie, bo sie budzilam co chwile hehe

reklama
Kochane zycze wam wszystkim zdrowych ,wesolych swiat wielkanocnych oraz spelnienia wszystkich marzen i szybkiego zafasolkowania nam wszystkim:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry