• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A my właśnie skończyliśmy obiad - Karola zjadła z nami chińszczyznę z kurczaczkiem domowej roboty :tak:
A w lunaparku było super -całą trójką jeździliśmy samochodzikami, Karola przejechała się Karocą na karuzeli i sama pojechała ciuchcią :-D Oj jaka dumna z siebie była :-D A jak się na wszystko patrzyła z rozdziawiona buzią :-D A jak patrzyła na taką karuzelę która nie dość że się obracała dookoła to jeszcze dół się kręcił dookoła i w trzeciej płaszczyźnie - no koszmar na to wsiąść z pełnym żołądkiem :-D i M zapytał czy chce na to a Karola " Nieeeeeeee" :-D i to jeszcze z takim przerażeniem :-D No i odwiedziliśmy salę luster - ale było śmiechu :-D A potem jeszcze dostała wiatraczek. I wracając do domu usnęła bidula z tym wiatraczkiem i nie dała go sobie zabrać :-D Dobrze ze wzięłam wózek :-p

Idę się położyć bo się objadłam jak bąk :-p i muszę chwilkę odpocząć bo mi nogi do tyłka chcą wejść :-p

reklama
Sol, oj dla dzieci takie atrakcje to niespodzianka, że hej. Sama pamiętam jak byłam młodsza jak byłam w takim wielkim lunaparku na Węgrzech. Ale było super. Od zamku, w ktorym gdy szłam zapadały się schody i w ogóle to kolejki na wodzie... To było coś extra... Tego wszystkiego było bardzo dużo, co komu się nie zamarzyło no ale funduszy dużo nie miałam wtedy :-):-):-)

witam,
dawno mnie tu nie było,ale tak już ze mną jest, że na kompa mam mało czasu to i nie zaglądam, ale jak mogę to się odzywam,żebyście mnie nie zapomniały :):)
Jak tam kobiety ktoś zrobił was w bambuko dzisiaj?A może wy kogoś nabrałyście?? :):)
Pozdrawiam

HEJ MARGOLCIA :):) ja nie miałam dzis czasu na żarty :) ale dziadek to z samego rana mnie wysterował :):):)
Sol widzisz życie jest piękne :):)
a mi i mojemu Kamilowi maży się wyjazd do jakiegoś agua parku :)

Witam was kochane wpadałam tylko na chwilę aby się z wami przywitać i życzyć wam miłego wieczoru:)
Ja nie długo wracam już do UK...
Troszeczkę na urlopie przy chorowaliśmy z mężem,synek na szczęście zdrowy,teraz się kurujemy:)
Buziaki

Czesc kochane. Nie mam czasu przeczytac co u was za co przepraszam.u mnie kurier juz byl, spoznil sie co prawda ale przyjechal, depozyt za mieszkanie tez nam juz oddali:-)polise na samochud zamknelismy i konto bankowe tez. Wiec jest wszystko ok jak narazie. Teraz mieszkamy u znajomych jeszcze trzy dni i do polski. Tesknie za wami. Pozdrawiam

Witam się z rana - Karola dzisiaj wstała o 7 chociaż usnęła przed północą bo na mnie czekała a ja byłam u koleżanki robić jej próbną fryzurę przed weselem na które idzie. A że ma czytać w kościele to musi wyglądać :-D No to jej zrobiłam dwie stylizacje i wybrała tą drugą - zaczęłyśmy o 21 a skończyłyśmy po 23 :-p Dobrze że mieszka blok naprzeciwko :-D A tak późno bo musiałam iść do mojej matki po lokówkę :-p

Spadam się ubrać bo zaraz przyjdą do Karoli goście. :-p

witam tak mnie naleciało na test , i zrobiłam , wynik negatywny . :wściekła/y::wściekła/y:. może to jeszcze za wcześnie , a może to jakaś kara ,,, tylko za co ? od listopada się staramy o maleństwo i nic , ciągle gin powtarza że wszystko jest dobrze , wyniki też są dobre oboje okazy zdrowia .. więc co ,, wyć mi się chce. :-(:-(.

bb: jeszcze nic straconego może faktycznie za wczesnie , ja tez jestem taka niecierpliwa i zawsze robie wcześniej niż powinnam ja trzymam kciuki bardzo mocno żeby Wam się udało i żeby to był fałszywy wynik :) ja coprawda takie prawdziwe starania zaczynam dopiero jakoś za 2 tygodnie (bo musze zrobić małą przerwe po tabletkach - tak radził gin) no i wole odczekać niż puźniej się martwić ale tez nie wiem ile nam zejdzie z dzieciaczkiem bo wiem właśnie że bardzo rzadko się zdarza żeby za pierwszym razem się udało a że brałam bardzo długo tabletki to też nie wiem jaki to będzie miało wpływ, no nic zobaczymy mam nadzieje że jesteś w ciaży ale było jeszcze na test za szybko :)

Sol witam :):)
Wiolka super że zajrzałaś ja Ci już jednego sms-a wysłałam :):) ale chyba jeszcze nie masz włączonego telefonu :):)

reklama
Witajcie laseczki ;-)

To się wczoraj nie rozpisałyście ;-)

Sol - super, ze wycieczka do wesolego miasteczka się udała :-D Nie ma to jak chwila zabawy i zapomnienia o wszystkich problemach ;-)

Wiola witaj! - to super, że narazie wszystko z Waszymi planami do przodu. Ja nie wiem jak Ty teraz będziesz na necie, dlatego życzę Ci już Wesołych Świąt ;-)

Ja zmykam do kuchni, dzisiaj mam dzien pełen wyzwań ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry