Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A w ogóle to się nie pochwaliłam - znowu sobie kolorek włosów zmieniłam
Czerwony rubin - są super

A odpoczynek dobrze Ci zrobi, ja bym chętnie się wybrała z Tobą połazić po górach ;-) 

baw się dobrzeSpadam się ubierać - idziemy z Karolą do wesołego miasteczkaA w ogóle to się nie pochwaliłam - znowu sobie kolorek włosów zmieniłam
Czerwony rubin - są super
![]()
![]()
A zmiana koloru włosów zawsze dobrze robi;-);-);-) Buziaki

Nauczyliśmy się wszystko wyjaśniać od razu i to jest nasz taki wspólny sukces 

A ja sobie tymczasem powiesiłam pranie na dworze i robię kolejne. Mam dzisiaj ambitny plan wyprać wszystko co mi zalega w łazience. Co prawda jest chłodno ale słoneczko świeci - mam nadzieję że mi wyschnie wszystko
Jutro ma znowu u mnie padać więc wolę wszystko już sobie pokończyć żeby później w domu mi to nie kisło 
Karola mi właśnie wlazła na kolana i gada o czymś z przejęciem a ja nie mam zielonego pojęcia o co jej chodzi
Coś chce z szafy a ja nie mam pojęcia co
A potem zaczęła się chichrać i dała mi buziaka
A teraz tańczy do :

Jak byliśmy pierwszy raz to byliśmy na splywie Dunajcem, na kolejce krzesełkowej, wąwóż homole, biała woda.

I w dodatku zaliczyliśmy wycieczkę rowerową na Słowację wzdłuż Dunajca - 20km chyba to było 

Było pięknie... wśród lasów, obok Dunajec. Sam Czerwony Klasztor to nic specjalnego ale warto było się przejechać rowerkiem :-):-):-) To były super wakacje. :-):-):-)

A Ty się nic nie przejmuj siostrą i bylym ;-);-);-) choć domyslam się, że to pewnie nielatwe :-