Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

balbinka to musi być jakiś super lekarz,że takie dobre opinie o nim chodzą.ciekawa jestem co Ci powie.a może zanim do niego pójdziesz,to juz zafasolkujesz
:-).fajne imiona mają Twoje psiaki
.krycha,he he
![]()

my rano w czulych objeciach bo wieczorem bylam podnieta...no i akcja w toku a tu nagle otwieraja sie drzwi-wchodzi Zuza

tato czemu sie przytulasz do mamy
mamo zrob mi kitke...bylo chwile po 7 wiec miala prawo juz nie spac ,ale zeby zaraz wchodzic bez pukania-jak nigdy
ale bez krzyku ,spokojnie opanowalismy sytuacje(Domi jeszcze spal) i poszla na jorurt na dol...raz jeszcze wrocila i czar prysl-jak to Tom stwierdzil
ja dalam rade On nie;-)no coz...nastepnym razem zamkniemy drzwi na klucz
wyjazd planujemy chwile po 9 wiec jednym okiem patrze-moze ktoras zdazy wleciec na BB. SOL- ja dzis nastroj,mam nadzieje,ze moj post ktory wycofalam pokazal Ci ze lekko nie mam.........

(jesli chodzi o siostre i P) i cala ta sytuacje
ale juz do konca zycia musze sobie z tym radzic-MUSZE,nie ma wyjscia...jestem pewna,ze dasz rade i za jakis czas spojrzysz na te sprawy inaczej a jak nie...no coz to Twoje zycie masz prawo przezyc je tak jak chcesz,tylko zebys nie zalowala pochopnie podjetych decyzji lub podjetych w emocjach...