• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla, tez bym cos zjadla takiego ale wymagajaca nie jestem. wczoraj bardzo mi odpowiadaly buleczki z serkiem szczypiorkowym i pomidorkiem mmmm...
Ja chyba pojade do sis na kawusie i pogaduchy.wiatr wieje jak nie wiem ale ona tak bardzo chce, zebym przyjechala, wiec chyba wstane i rower w ruch.

reklama
kurcze wiecie tak mnie jakoś podkusiło żeby już usunąć ten sówaczek z gumkami no ale doktor kazał choć troche zrobić przerwy :( no najwyżej będziemy się częściej przytulać :):):):):):) wiem djabeł jestem nie kobieta :):):):):)

MARYLKA- wiem jak bardzo juz chcesz swoje blizniaki,ale dobrze zebys chociaz ten m-ac poczekal skoro tak sugerowal lekarz:tak:po co masz sie pozniej w ciazy zastanawiac czy dzidzie beda zdrowe i ze moglas poczekac:sorry2:a ten suwaczek juz krotce pojdzie w niepamiec-co to dla Was 18 gumek:-D:-Dale zrob jak uwazasz...

nie poczekam tak jak mówisz po co potem się zadręczac :) ale tak mnie podkusiło poprostu :) przez chwile :):) przyszli moi klienci :) (ci co ten mąż tak przezywał poród- kiedyś pisałam ) i mówią poszli do lekaża a mała cała się osrała :) i lekaz musiał czekać a to ledwo weszli do sklepu jakiegoś a mała głodna i siup do samochodu na karmienie i mówią dziś na spokojnie bez Balbiny :):):):)

acha jak zwykle wydali ponad stówke :) kupili dwie kiecki i 4 pary spiochów :) i jak zwykle dożuciłam im gratisa - co prawda tylko skarpetki ale się cieszyli :):):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- Balbina;-):-Dno coz,ja nie mam lepiej:-D:-Dgratis zawsze cieszy nawet jesli to drobiazg:tak:fajnie,ze masz stalych klientów:tak:jery jak u nmie pochmurno-normalnie spac sie chce...:dry:ale jeszcze 1,5 godziny i bedzie Tom:tak:

wiecie co-jest masakrycznie zimmmmno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przed chwila wstawialam pranie z ogrodu-cholera,normalnie musze sie z plaszczem przeprosic:dry:zaraz jade po Zuze,Domino jeszcze spi i dobrze bo w taka pogode to ani wyjsc na ogrod ani na spacer:no:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry