• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- pewnie-najwazniejsze:tak:i zobacz jak to sie potwierdza po raz kolejny-jak sie staramy to nie wychodzi-przytulanki w "te"dni w ktore powinno sie udac,mierzenie temp.itd a jak sie glowa zajela laparo i przytulasy byly wtedy kiedy sie chcialo a nie kiedy "trzeba" to sie udalo:tak::tak::tak:

reklama
a ja dodzwoniłam się do Invimedu - najbliższy wolny termin to 17.04 - sobota 12:40 u dr Gizlera (ponoć pomógł wielu parom). No cóż... będzie trzeba poczekać :-/

mama05 tak to już jest.jak człowiek za bardzo o tym nie mysli,to się trafi:tak::-)
balbinka jakoś dasz radę wytrzymać do 17-stego:tak:,a skoro ten lekarz taki dobry,to warto:tak::-).ja czekam na wizytę do zwykłego ginka od 16 marca,a mam na jutro:tak:

zmykam się połóżyć,bo mnie muli...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja wczoraj na mojego wskakuje a on do mnie co już bez gumki ?? a ja o kurcze zapomniałam ozdwyczaiłam sie i mówie żeby poczekał a on do mnie no tak renament :):):):):)

balbinka to długo muszisz czekac ale skoro dobry specjalista to warto :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- kladz sie ,pewnie-GROSZEK ma swoje prawa:tak:BALBINKA- najwazniejsze,ze wyniki sa super a teraz troche cierpliwosci i doczekacie sie wizyty i wszystko bedzie dobrze-a te 18 dni jakos zleci-jak pogoda bedzie to na ogrodzie czyms sie zajmiesz i ani sie obejrzysz a trzeba bedzie sie szykowac na wizyte:tak:;-)moj Domi juz wcina racuszki i za pol godz.drzemka:-D3 dodz.spokoju i BB

maryla - buahahahahahahahahah :-D Kobieto działaj! jaby co to ja przyjade i będe robić ten remanent ;-)

A jak Ty tez będziesz zafasolkowana??? nie no może i bym się skusiła ale ginek kazał troche odczekać to chociaż miesiąc odczekam , a to Kamil o tym renamencie wspomniała a ja zbaraniałam bo przez chwile nie wiedziałam o co chodzi ale po chwili zczaiłam :) śmiał sie ze mnie że jamu to gadałam a sama nie pamiętam :):) no ale o kolejną gumke mniej :):):)

Ja jak kupowala tampony na ten @ co teraz mialam to sobie mysle-kupuje na ten i ten po odstawieniu tabl.a potem to dopiero za ponad rok:tak:MARYLKA- najwazniejsze ze gomek ubywa:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry