• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my jedziemy w piątek odebrać moje wyniki i wydruk z diagnostyki owulacji. zaraz będę dzwonić do Invimedu i spróbuję nas umówić na przyszły tydzień na konsultację, bo pewnie jeszcze gin zaleci mi jakieś dodatkowe badania ;-)
No ja też dzisiaj oprzytomniałam jak było prawie po :-D tak jakoś mi sie to ze snem wkomponowało i nie wiedziałam czy to sie dzieje naprawdę ;-) :-D

reklama
BALBINKA- no wlasnie ja mialam dokladnie tak samo ostatnio:-D:-D:-Ddobrze chociaz ,ze nas panowie wiedzieli o co chodzi:tak::tak:MARYLKA- jak tam sukienusie-schodzą??ja dzis zostalam poproszona o racuszki takze za chwile zabieram sie do smazenia:happy2:

hej kobitki:tak:
jeśli chodzi o mdłości,to w miarę,raz bardziej,raz mniej.jak mnie zaczyna bardziej mulić,to kładę się na chwilę,piję ciepłą wodę i jest trochę lepiej:tak:.jutro idę do ginka,ale się cieszę:-D:-D:-D
dziś w nocy walczyłam z Alą,żeby nie przychodziła do naszego łóżka i jakoś się udało:tak:
sol fajny sen miałaś,szczególnie,że to jakaś cząstka Twoich marzeń:tak:
mama05 fajnie,że się wyspałaś,to pewnie dziś pełna energii jesteś,co?u nas tez słoneczko,pranie zrobione-suszy się w mieszkaniu,bo przecież blok ocieplają i walą już od 7.30:baffled:
balbinka Ty pewnie ten sen miałaś,po wczorajszych rewelacjach:tak:.mam nadzieję,że uda Ci sie szybko do ginka umówić:tak:
wiola pewnie pakowania cd...
marylka to ładnie dzień zaczęłaś od sprzedaży:tak:.szkoda,że na moją Alę sukieneczki za małe...Ty spokojniejsza,he he:-D,to ja sobie Twojego nie wyobrażam:-D
bb77 witaj;)

ja tez spokojniejsza w naszym związku,ale na studiach to sobie razem poszaleliśmy,że ho ho:tak::-).poza tym z perspektywy czasu parę rzeczy inaczej bym zrobiła,ale jest jak jest i trzeba się cieszyć z tego co się ma:tak:.też mi trochę przeszkadzała ta stagnacja po urodzeniu małej,każdy dzień taki sam,ale można w tym wszystkim dostrzec plusy i nic bym nie zmieniła:tak::-)

MARYLKA- rozpędzaj sie byle rozsadnie:):)choc Ty masz dlowe na karku,wiec o to sie nie boje;)a wiesz ,ze ja chcialam juz Ci wczoraj napisac,zebys mi dorzucila jeszcze 2 butelki Lovi....ale poczekam jeszcze;);)

BIBINKA- CZESC I CZOLEM:-D:-Dtrzeba "walczyc"z nocnymi wedrowkami Ali bo jak Ci brzuszek urosnie to ciezko bedzie pozycje znalezc a co dopiero z Ala przy boku-ale skoro sie udalo to super:tak:a ja energii nialam od rana ,ze hoho a teraz jak slonko zaszlo to jakos tak jak dziurawy balon-ale kawke robie a jak nie pomoze to wezme magnez i damy rade;-)jutro wielki dzien-trzymamy kciuki zeby zrobil usg:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 Ala to taki przytulak i szkoda mi jej,ale potem sobie nie poradzę,wolę wcześniej zacząć:tak::-).w końcu przydreptała do nas 7 i pospała do 8.30:tak:.
też czekam na jutrzejszą wizytę i czy będzie to usg:baffled:.wizytę mam na 19,ale jadę na 12,a co:tak:.a pamiętam,jak miałam suwaczek na laparoskopię,he he:tak:.ja to już mojemu M powiedziałam,że to cud jakiś,bo przytulaki tak rzadko były,jak nigdy:zawstydzona/y:.nie miałam nastroju przed tą laparo i w pracy dyrekcja mi dała wtedy do wiwatu.także to naprawdę cudzik:tak::-)

Ostatnia edycja:
MARYLKA- jak juz bede miala fasolke pod sercem to wtedy bede zamawiac butelki-no i moze bedzie promocja:));) BIBINKA- te chlopaki,ktore mialy przezyc to jak widac przezyly i skoro mowisz ,ze zadko to jest szansa na corcie...no chyba,ze wstrzelil sie akurat w owulke...poczekamy zobaczymy-najwazniejsze,ze Niunia jest-a skoro sa objawy to znaczy ,ze ma sie dobrze.

reklama
ja to w tych rozregulowanych cyklach,to nawt nie wiem kiedy owulka była,ale co tam,najważniejsze,że JEST GROSZEK;))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry