• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no mam nadzieje, że ten czas do wizyty szybko minie... teraz święta, tydzień później wystawa psów, a kolejny week to już wizyta :-)
własnie byłam na bocianie poczytać o Gizlerze - same dobre opinie i dużo dzieciaków sie urodziło z jego pomocą :-)

maryla - to u Ciebie jak nic - Sylwester hahahaha

BALBINKA- to świetnie,ze do takiego lekarza idziecie,ktory tylu parom pomogl:tak::tak:bedzie dobrze i u Was.Domi zasypia a ja wcinam racuchy i jak patrze na moj rosnacy brzuch to masakra jakas.....:szok::szok::szok::szok:ale one sa takie dobre:sorry2:

MARYLKA- a co z pokazem noszenia dzieci w chustach???byl juz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama nie on dopiero 15 maja będzie :) bo dopiero wtedy babka z do polski przyjeżdża na dłużej

zrobie napewno zdjęcia i wstawie na bloga bo ten pokaz moja koleznanka będzie prowadzić co na stałe w niemczech mieszka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAYLKA- a jak z ta babka,co ceny obnizyla...:sorry2:ja wczoraj zrobilam sobie henne brwi i przyszlam odpisac na posta i jak sobie przypomnialam:szok::szok::szok::szok:...to dzis wygladam jak te babcie co sobie golą brwi a potem czarna kredka maluja:tak::-D:-D:-Ddobrze,ze dzis nigdzie nie wychodze-jedynie do przedszkola;-)

Ostatnia edycja:
mama05: moja druga babka sie tak maluje :):):):):):):) ale mam ją gdzies nawet na mój ślub nie przyjechała za to do kuzynki (córki swojej córki ) to w podskokach , zawsze mnie omijała ale teraz to przegieła i mam ją w dupie
a z tą babką to niewiem nawet bo jak pytam jakiejś kolezanki to mi mówią że one już tam dawno nie były i że albo u mnie albo przez neta zamawiają jedna tylko często jeździ do Szczecina to tam ewentualnie - głównie w ciuchach się zaopatruje
a ja dziś sprzedałam jedną z tych spacerówek :):):):):)

Hej. Ja wlasnie niedawno otworzylam moje niebieskie oczeta, nadrobilam te pare stronek i pasuje za moment wstac z lozeczka. Nadaje wciaz z telefonu. Dzis sprobuje jeszcze uruchomic ten net w kompie, bo zwariowac mozna bez kompa.
Czuje sie calkiem wyspana :))))

reklama
pysia- HEJKE-nocka odespana;) BALBINA- suwaczek super-a co..:) pozniej zmienisz na ciazowy;) MARYLKA- gratuluje sprzedazy:)) a ja na brwi nalozylam krem i troche rozjasnil henne ;/nastepnym razem nie wyjde z lazienki dopoki nie skoncze..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry