Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tymbardziej w jednym domu.u mnie na osiedlu(same domki)na poczatku ulicy sasiadka dala psu Miecia a moja sasiadka na przeciwko tak ma na imie
i dziwnie jak przechodzila ostatnio i wola MIEEEECIA(PIES OCZYWISCIE PRZED SIEBIE)a sasiadka przycinala drzewka na ogrodzie i troche glupio Jej bylo,ze Ona myslala,ze to do Niej a to do psa...
a BLANKA- ladnie
u mnie leje-mam nadzieje,ze w nocy nie bedzie ulewy bo niepospimy przez Domisia...
ciekawe jak tam ZAPMARTA po rozmowie o kaske...NIKA dawno sie nie odzywala,MAMA99 -tez cos cicho juz dlugo...mam nadzieje,ze nie masz do domku daleko i nie zmokniesz za bardzo-chyba,ze mąż juz w domu to podejdzie z kurtka
.my już po deserze:brzoskwinie,galaretka i bita śmietana:-).teraz mi groszek cos bulgocze,może mu smakowało
.a mnie mdli nadal,ale nie mogłam sobie odmowić...
.mówię Ci otwieraj kobitko prywatną działalność z dojazdem do klienta póki nie masz swojego lokum
:-)
.no a z tym remanentem podczas przytulasów

.a może zanim do niego pójdziesz,to juz zafasolkujesz
:-).fajne imiona mają Twoje psiaki
.krycha,he he

)i tak sie zbieram i nie moge zaczac bo z zabiegow ktore moge robic w domu klientki to niewiele zostaje bo niektorych sprzetow nie nalezy wozic w auci bo sie popsuja-nadaja sie tylko do stacjonarnych gabinetow-to co mi zostaje-woskowani,henna,manicure,masarz twarzy...a z tego to za wiele nie zarobie...a paliwo...i tak mysle i mysle a czas ucieka