• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie jest ulewa od paru dobrych godzin wrrrrrr
Balbina super imię :-) tez myślałam o takim dla naszej przyszłej córy, ale nasza psica tak się nazywa (rodowodowo - ODWAŻNA BALBINA) i tak głupio nazywać tak samo dziecko ;-) Ale myslimy nad Blanką :-)
moz-screenshot-1.png

reklama
BALBINKA- no raczej nie przystoi,zeby dac dziecku tak jak ma pies:sorry2:tymbardziej w jednym domu.u mnie na osiedlu(same domki)na poczatku ulicy sasiadka dala psu Miecia a moja sasiadka na przeciwko tak ma na imie:baffled:i dziwnie jak przechodzila ostatnio i wola MIEEEECIA(PIES OCZYWISCIE PRZED SIEBIE)a sasiadka przycinala drzewka na ogrodzie i troche glupio Jej bylo,ze Ona myslala,ze to do Niej a to do psa...:szok:a BLANKA- ladnie:tak:u mnie leje-mam nadzieje,ze w nocy nie bedzie ulewy bo niepospimy przez Domisia...

no i u mnie zaczeło padac ale na razie po mału a ja cwana dziś w bluzce i bezrękawniku się wybrałam do pracy a mama mówiła że będzie padac :)

MARYLKA- my tu gadu-gadu a Tobie 1000 post strzelil:tak::tak:ciekawe jak tam ZAPMARTA po rozmowie o kaske...NIKA dawno sie nie odzywala,MAMA99 -tez cos cicho juz dlugo...mam nadzieje,ze nie masz do domku daleko i nie zmokniesz za bardzo-chyba,ze mąż juz w domu to podejdzie z kurtka:tak:

Kamil dziś w stargardzie robi to nie wiem najszybciej pewno skończy o 18 :( 15 min piechotą do domu a że z cukru nie jestem to dam rade :):):)

no faktycznie nie zauwazyłam z tym postem :):)
no ja tez dziś tak sobie pomyślałam że mama99 dawno się nie odzywała :)

no mi też się zdaje że jak dziecko i piesek w jedym domu tak samo mają na imie to dziwnie troszke a Blanka też ładnie moja koleżanka tak ostatnio córe nazwała

a mi sie ostatnio takie imoiona podobają: Agta - bardzo ale tak ma moja kuzynka i niewiem czy nie dziwnie (bo to bliska kuzynka), Alinka, Daria, Dominika, Iwonka, Żaneta i Marek, Wiktor, Tomasz :):):):):):):)

kurcze u mnie tak pada i mało ludzi że chyba o 17:30 zaczne sie po mału zbierać sprzątne sklepik to tak za 15 za 10 wyjde :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie no, nie damy dziecku tak samo na imię jak psu ;-)
W ogóle to nasze psy się nazywają - Balbinka, Magia, Pyza i Pluto. Kazde z nich ma jeszcze przezwiska, na które reagują i np. Pyza ogladała namiętnie "Brzydulę" i ma przezwisko - OSOBA, na które reaguje ;-)
Balbina - Buszka, Bisia, Świnka ;-)
Magia - Żażełek, Guśka, Żiżi, córcia, pierożek i Marzenka ;-)
Pluto - Johnny, Józek
I tak, czasami sie zapominamy i mówimy Marzenka to a tamto, Józek...itd. Dobrze, że znajomi wiedzą o "drugich imionach" naszych psów, szczególnie Ci, którzy tak samo się nazywają ;-)
Pyza miała też być Krysią, ale własnie sąsiadka tak się nazywa i niezręcznie by bylo siedzieć kiedyś przy ognisku a ja bym sie zapomniała i np. - KRYCHA IDŹ NA MIEJSCE I SIE TU NIE ŚLIŃ!!! buahahahahaha ;-)

Dobra kochane, ja zmykam. zaraz jedziemy na świateczne zakupy. Do zobaczyska jutro!!!

widzę,że się kobitki gdzieś rozlazłyście:tak:.my już po deserze:brzoskwinie,galaretka i bita śmietana:-).teraz mi groszek cos bulgocze,może mu smakowało:-D.a mnie mdli nadal,ale nie mogłam sobie odmowić...
u nas też od rana piękna pogoda,a teraz brrrr...
mama05 nieźle z tymi brwiami odwaliłaś,he he:-).dobrze,że masz swoje sposoby żeby to troche zamaskować:tak:.mówię Ci otwieraj kobitko prywatną działalność z dojazdem do klienta póki nie masz swojego lokum:tak::-)
marylka nie zmokłaś w drodze do domu?widzę,że masz już stałych klientów(facet od porodu):tak:.no a z tym remanentem podczas przytulasów:-D:-D:-D:-D:-D
balbinka to musi być jakiś super lekarz,że takie dobre opinie o nim chodzą.ciekawa jestem co Ci powie:tak:.a może zanim do niego pójdziesz,to juz zafasolkujesz:tak::-).fajne imiona mają Twoje psiaki:tak:.krycha,he he:-D:-D
pysia jak tam po wizycie u siostry??

BIBINKA- ja jestem tak z doskoku;-)tez myslalam o takim "gabinecie objazdowym" i o tym zeby tez robic tipsy-ale to jest szkodliwe dla kobiet w ciazy(wszystkie 3 sposoby robienia tipsów-te zapachy:baffled:)i tak sie zbieram i nie moge zaczac bo z zabiegow ktore moge robic w domu klientki to niewiele zostaje bo niektorych sprzetow nie nalezy wozic w auci bo sie popsuja-nadaja sie tylko do stacjonarnych gabinetow-to co mi zostaje-woskowani,henna,manicure,masarz twarzy...a z tego to za wiele nie zarobie...a paliwo...i tak mysle i mysle a czas ucieka:sorry2:

reklama
Bibinka ja jeszcze u siostry. zaraz czas na druga kawe :))))
maryla fajnie ze masz stalych klientow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry