reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POK- ja w listopadzie zrobiłam 7 testów bo nie mogłam uwierzyć ze działania w 7 i 9 d.c. wystarczyły i zaszłam w ciąże i 2 testy były takie jak Twoj -to znaczy moje były mocniejsze ,ale też tak blisko :)
jutro kup Clearblue bedzie pewność bo innej firmy :)

KOCUREK- napisz mi prosze jak to u Ciebie było-działałaś dopiero jak wyszły Ci II krechy na tescie czy wczesniej też ???pytam bo mi wcz.o 17 wyszły II krechy i działania byly-pierwszy raz w tym cyklu-dziś też bedą...

dzięki dziewczyny. Babcia stara jest już ma 86 lat i choruje na wszystkie choroby starości prócz demencji i sklerozy.Sorki ale uciekam....

POK- ja w listopadzie zrobiłam 7 testów bo nie mogłam uwierzyć ze działania w 7 i 9 d.c. wystarczyły i zaszłam w ciąże i 2 testy były takie jak Twoj -to znaczy moje były mocniejsze ,ale też tak blisko :)
jutro kup Clearblue bedzie pewność bo innej firmy :)

clearblue robilam dla sportu wczoraj i nic nie bylo. no ale kupie jeszcze dzis.

WISIEŃKA- bedzie dobrze..jest w szpitalu-tak Jej pomogą!

JA zmykam po Zuze -idziemy spacerkiem wiec bede za 1,5 godziny bo pewnie plac zabaw zaliczymy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka - trzymam kciuki i tulam mocno. Taki wiek niestety, ze czesto moze byc cos nie tak. Po to sa lekarze i szpitale, zeby byla pomoc. Badz dobrej mysli kochana.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry