Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytałam z ciekawości, bo mój M. już troszkę łapie polski, trochę liczy, nawet zdanie skleci.
I ciekawi mnie strasznie jak to jest, jak dziecko ma rodziców innych narodowości... ;-) Ja do dziecka będę mówiła po polsku i norwesku, ale siłą rzeczy więcej po polsku, M. po norwesku. Ciekawa jestem, jak np. małe dziecko reaguje na dwa różne języki, gdy zaczyna mówić - którego języka używa w jakich sytuacjach itp. POK to pytanie to nie jest zart a jesli myslisz ze tak to masz powod do smiechu.Ja nie mysle ze gin zrobi wszystke badania ktore sa potrzebne tzn jak badania krwi itd.zreszto nie potrzebnie zadawalam te pytanie:-(to pytanie to zart jest?
rurka, ewula, kocurku, mary - dzieki wielkie
jestem. siknelam. nic nie ma. nie bylo po co robic testu teraz tylko mi smutniej. Przeciez jak rano taki byl bladzioch to znaczy, ze stezenie bardzo male to na wieczorne siku nie ma szans. Z reszta troche mnie brzuch zaczyna okresowo meczyc. Jak nie dostane do rana to zatestuje ale juz mi nadzieja odeszla.