reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama made znalazła - to ja taka tępa ....

ej no jos no to tak jak mój z tymi jakby lusterkami dla wzmocnienia efektu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

made kuuuuuuurde ...... żałuję, że Cię zobaczyłam :szok: - młoda, piękna, inteligentana, wygadana, dowcipna i w dodatku matka trojga dzieci .......... :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
gumisia nie wiem :-( miałam ostatnio 38 dniowy cykl, więc teraz nie wiem, czego się spodziewać :(

made sama spożywka, ale poluję na cudowną brązową, skórzaną kurteczkę i chyba ją kupie :-D Kochana czy ja się mogę uśmiechnąć do Twoich wizualizacji? bo się płodne kończą, może Twoja MOC coś pomoże ? :-D

Mamita witaj kochana :*

To ja też się pochwale a co!

Ja uwielbiam złoto, właśnie żółte, ma dla mnie jakiś swój urok. Obrączki ślubne sama sobie projektowałam, są szerokie, płaski, takie inne niż wszystkie. A pierścionek zaręczynowy wybierał mój małż z moją przyjaciółka, i dostałam kwiatuszka z diamencików, i po bokach jeszcze 2 kamienie :)

Ale mój pierwszy zaręczynowy sprzed 4 lat, był z gumy do żucia i ciągle go mam:-D

rureczka ja 39 wiec wiem co czujesz:) i tez nie bardzo wiem jak to ogarnac dzis 28dc zobaczymy co dalej

y co do pierscionkow ja mam zareczynowy z zoltego zlota taki malo zreczynowy starndardowy taki inny, a maz sie oswiadczyl w piatek 13:P, a obraczke zotle zloto i w srodku biale matowione dosc szerokie, tez takie specyficzne, ale ciezko mi to wam opisac :)

Kocurek to milion pierwszy można ;-) ale ostatnio to wieki się nie widziałyśmy, jakoś w styczniu chyba co? ja jutro wpadam do roboty na chwilkę ;-) a tak to wiesz u mamy siedzę (poza Wro)
Made dziękuję ;-)
Jos to po cichutku ... wiesz co :-) a dobrze rozumiem to, że czekasz. Po przejściach strach niestety jest normą.

reklama
pok :))) dobrze ... bardzo dobrze - piątka z plusem! Bo na szóstkę to musiałabys jeszcze cos ze swoich specjałów kulinarnych wyczarować ;))))

odpoczywam. w sobote byly nalesniki z ricotta i szpinakiem zawijane w taki woreczek u giry spiety wykalaczkami, troche podpieczone w piekarnik a w niedziele makaron z krewetkami, pomidorkami cherry i kolendra :) wystarczy?

a dzis w ramach odpoczynku pasta z baklazana, razowe pieczywo i talerz suszonych wedlin.

chce 6!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry