reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE- a tam zdeklasowała:)))))

KOCUREK- tak-jest piekny-ja nie lubię złota żółtego dlatego troche czasu szukaliśmy takiego co by mi pasował:))
obrączki też mamy łączone białe złoto z żółtym-białego jest więcej:)

Tom poszedł z dziecmi na spacer bo przestało padać-założyli kalosze i poooolecieli:)))

ja podleję storczyki w tym czasie :)

jestem.
humorek bardzo dobry :)

aczkolwiek slabo sie dzis czuje: jakos w glowie mi sie czasem zachwieje i slabosc mnie czasem ogarniam ale taki urok mieszkania w miescie gdzie cisnienie skacze non stop a dzis pogoda taka: leje, zimno -> na pol godizny upal -> znowu zimno i leje -> upal -> zimno, wieje i tak w kolko... wiec czekam na lepsza pogode.

O starankach nie myle, zajelam sie innymi sprawami i mi lepiej. uda sie dziecko zrobic fajnie, nie uda to adoptowac mozna. nie ma sie co przejmowac (do nastepnej @). ;-)

mimo slabego samopoczucia mialam dzis powera i dom mam wysprzatany na dni kilka. poprane, poprasowane, opony w samochodzie zmienione, zakupy zrobione. teraz musze sie odrobic lekcje :D bosko jest miec 27 lat i lekcje odrabiac dla przyjemnosci! boskie, boskie! :) chociaz czuje, ze umysl juz sie odzwyczail od ciezkiej pracy naukowej.

witam :-)

a mnie też zgaga męczy dzisiaj :-(

jos dzięki :-) a czy ja coś aby przeoczyłam? gratulować trzeba? ;-)
zizi może i racja, ale mówię, że ja mam popierdzielone w głowie ;-)

a jak jeszcze któraś chce mnie zobaczyć to na wystaranych jest zdjęcie ;-) s. 748 ;-)

Ostatnia edycja:
Wróciłam :)))

pok - fajnie czytać, że tak właśnie podchodzisz do tematu ;) Gratuluję Ci postawy i oczywiście trzymam kciuki - za wszystko co postanowisz :*

Mój pojechał z córką na zakupy :))))) ma bojowe zadanie ubrać ją jakoś na jutrzejszy egzamin :-D:-D:-D odbieram co rusz mms'y z kolejną propozycją :)))) niekoniecznie "na galowo" :-)))))))

młodam - a jak wejść na te "wystarane" ?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć i czołem :-D

wróciłam z zakupów, zajadamy kolację, popijamy herbatkę i tak mi błogo... jeszcze lody w zamrażalniku, rozpłynę się :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry