reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka uwazaj, ja dzisiaj zjadlam 3 i stoja mi w gardle:P
ja zrobilam mojemu jedzonko i leniu****e sobie na dzis, jutro pranie prasowanie mnie czeka i magisterka :/

reklama
Kocurek - na bilbordach i w Playboy'u :-p:-D:-D a jak bardzo chcesz, to zostań moją znajomą i zerknij sobie w albumik.

młodam - znalazłam :-p sama !!!! No i muszę Ci powiedzieć, że brzuszek bardzo zgrabniutki, a i Ty taka smaczna istotka :))))

a nawet mi nie mow, ja mam jakis brak apetytu od kilku dni, z jednej stronny ssie mnie w zoladku a jak zjem cos to pozniej kilka godzin czuje sie mega pelne, feeee,
a kiedy ty rureczka masz termin @

icon1.png
Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

prosze Made :))

RURKA- witaj pozakupowo:)

GUMISIA- 3 lady...no,no -a odchudzanie ??:)))))))))))

MADE- Ty jesteś dobra-w Payboyu :))))hahahaha..

kwiaty podlane,rodzinka jeszcze nie wrociła-się biorę za kolację..

mamita ja sie tak obchudzam jak sie nazre slodyczy to juz nic innego nie jem :P a ze lody byly pierwsze to trudno :) heheh na kolacje tylko jabluszko i pomarancza:)

reklama
hejka :)

widze ze temat diamencikowy na tapecie :) Luuuuuuuuuuuuubie
a ja nie jestem skromna wcale wiec tez sie pochwale
tak jak mamita lubie biale zloto, wiec zareczynowy mam z bialegop zlota taki cienutki i w takiej jakby "koronie" mam diamencik
te cienkie lacza obok korony to wzmacniaja efekt, kamien sie wtedy wydaje wiekszy hahahahahaha

a obraczke mam z tez bialego zlota z wtopionymi w rzadek na polkolu 13 diamencikami, wbrew zabobonom jest ich wlasnie 13
a na tym za urodzenie poldusia.... hahahah nie no przestaje bo powinnam sie juz wstydzic teraz
dodam tylko ze drugiego dziecka jeszcze nie urodzilam a juz przegladam stronki co by moglo pasowac do reszty ;))))))))))))))))))))))))))
jestem starszna, wiem :) hihihihihi

mlodam : tak, kilka dni temu wyszedl mi + :) ale narazie czekam bardzo spokojnie na rozwoj akcji...
za bardzo sie boje po poronieniu ze szczescie znow bedzie ulotne...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry