reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - bo wstawię topless :-p hahahaaa kurka wodna, stara dupa się odezwała, ja tam się zmarszczki u Ciebie nawet mimicznej dopatrzeć nie mogę, w powiększeniu 100% :confused: laleczko Ty, ja bym Ci góra 25 dała :)))) jak chcesz, to będziemy koleżanki :-D

rureczka - pytanie.... oczywiście, że będzie wizu ;-) ale jak kupisz tą kurteczkę, to dajesz namiary na sklep ;))) bo ja też na taką poluję.

jos - a proponuje mi Playboy sesję, ale się waham ;))))))))))))))))))))

reklama
mlodam MATKO :szok: dwa miesiące Cię nie widziałam a Ty taaaaaki brzuś wyhodowałaś ??????????? :-):-):-)

W ramach odpoczynku pok ????? :-D:-D:-D nie no to nie jest klub dla mnie - to jakaś elitarna snobistyczna sekta pięknych i uzdolnionych :szok:

made no ja nie wiem ... jestem ciągle w szoku ... grozi mi trauma pourazowa :-p ale jak chcesz mnie dobić to dawaj te topless :-D

Ostatnia edycja:
rureczka mnie dziewczyny nakrecily na testy mierzenie i wykres, i sie ciesze w sumie teraz, choc mialam watpliwosci, ale nie licze ani kiedy @ ani nic bo nie wiem jak to interpretowac, licze ze do wielkanocy powinno sie cos zadziac:)
pok matko jak ty kucharzysz apetycznie :)
to ja tez sie pochwale :)
w sobote bylo bardzo prosto ziemniaczki odsmazane z kielbaska do tego jajko sadzone ogoreczki kiszone i zsiadle mleczko
wczoraj bylismy na wyjezdzie
dzis ponownie slatka z bekonem i jajkiem w sosie musztardowym i do tego tosty francuskie
jutro zapiekanka ryzowa z kielbaska i pieczarkami i masa jajeczna i duzoooo sera:)
na srode zaplanowalam schabowe z pieczarkami duszonymi i serkiem do tego puree
a na czwartek spagetii z pomidorami suszonymi i mozarella i sosem smietanowym :) a dalej sie pomysli :)

mlodam MATKO :szok: dwa miesiące Cię nie widziałam a Ty taaaaaki brzuś wyhodowałaś ??????????? :-):-):-)

W ramach odpoczynku pok ????? :-D:-D:-D nie no to nie jest klub dla mnie - to jakaś elitarna snobistyczna sekta pięknych i uzdolnionych :szok:

made no ja nie wiem ... jestem ciągle w szoku ... grozi mi trauma pourazowa :-p ale jak chcesz mnie dobić to dawaj te topless :-D

kurka wodna! szostka miala byc a nie wyzywanie od snobow! :wściekła/y:Zamiast sie lepiej poczuc poczulam sie gorzej :-p wstyd mi :zawstydzona/y:
Poza tym co to za filozofia - baklazan do piekarnika na godzine (posmarowany oliwa, posypany sola, piperzem i co tam pod reka), potem zdjac skore, ciach do malaksera na miazge i juz. a suszone wedliny wyjmuje z paczki i ukladam na talerzu. No moze poleje oliwa i dorzuce troche kaparow :D made - fajnie jeszcze dodac podsmazona cebule czerwona, zabek czosnku i duuuuzo pietruszki. Ja jeszcze swieza kolendre dodjae jesli mam pod reka. Jami!
ej no! gdzie ta 6?!

rureczka mnie dziewczyny nakrecily na testy mierzenie i wykres, i sie ciesze w sumie teraz, choc mialam watpliwosci, ale nie licze ani kiedy @ ani nic bo nie wiem jak to interpretowac, licze ze do wielkanocy powinno sie cos zadziac:)
pok matko jak ty kucharzysz apetycznie :)
to ja tez sie pochwale :)
w sobote bylo bardzo prosto ziemniaczki odsmazane z kielbaska do tego jajko sadzone ogoreczki kiszone i zsiadle mleczko
wczoraj bylismy na wyjezdzie
dzis ponownie slatka z bekonem i jajkiem w sosie musztardowym i do tego tosty francuskie
jutro zapiekanka ryzowa z kielbaska i pieczarkami i masa jajeczna i duzoooo sera:)
na srode zaplanowalam schabowe z pieczarkami duszonymi i serkiem do tego puree
a na czwartek spagetii z pomidorami suszonymi i mozarella i sosem smietanowym :) a dalej sie pomysli :)

MNIAM!

ja na jutro kupilam filety z indyka ale nie mam pojecia co z nimi zrobic. na pewno chce w piekarniku a nie smazyc ale z czym i jak to pewnie wyjdzie w praniu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry