reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made ale wiesz, ze ja tak na niby z tą zazdroscią, nie?? Bo ja nie mam żaaadnych podstaw do zazdrości!!! :-D:-D:-p:-p O matko ... teraz chyba ja przegięłam hehehe

made : serio??????????????????????????? playboy? czy to taki zart ?????????????? wow
teraz to ja tez chce zobaczyc twoje zdjecie, ale mzeowi nie pokaze :)))))

dziewczyny przestancie pisac o tym jakie robicie wypasione zarlo bo mi w piety idzie
ja w poludnie mialam kurczaka z rozna zrobionego przez meza wczoraj i puree ziemniaczane naturalne nie z paczki (cudzie!) zrobione przeze mnie
a na kolacje mllody je makaronik z drobiowymi paroweczkami
5 gwiazdkowa restauracja co? hihihiihihihihhi

nie umiem gotowac, mam wiecznie nieogarniety dom i nawet nie kosztem robienia sobie codziennie super fryzurki i pazurkow
zaden playboy ani nawet gazeta pani domu nie proponuje mi sesji zdjeciowej ani wywiadu
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

nie no smaka takiego mi narobilyscie , ze az sie zaslinilam :szok: ide do kuchni nie ma co :-D

i widze brylanty na tapecie :) ja tez lubie :cool2: w bialym lub ewentulanie rozowym zlocie :) zoltego nigdy nie lubilam i stad zamilowanie z lat mlodzienczych do srebra :)

dobra ide cos wygrzebac z lodowki :blink:

Kocurek - :-D:-D:-D weź, bo ucieknę z laptopem do kibelka, żeby wygrać z Tobą pojedynek :-D)))))))))))))))))))))))

jos - kochana, z tym Playboy'em to żart :)))))))) a na fotkę możesz zerknąć pod kołderką, jest w albumie ;-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry