reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ee jos... a może sprzedasz swój do skupu złota i kup sobie przeceniony?? :-D

made BUZIAKI !!!!

HEJ Elu gorący kisielek dobry w tę dzisiejszą szarugę :tak:

boogie gdzie się chowasz??

Ostatnia edycja:
Kocurku ( . )( . ) czyżbyś chciała ode mnie przyjąć w darze trochę tych kilogramów które noszę na swoich ramionach dnia każdego??? :-D:-D:-D

A pracuję jak mróweczka przed lapkiem, na łączu z mamą, siedzę tak od jakiejś 17 i ruszyć się nie mogę, normalnie pani busiesswoman :-D:-D:-D

czy możecie się podzielić kolacją ze mną, bo nie mam czasu zrobić sobie niczego????:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
boogie no tak z jeden rozmiar bym wzięła - nie mogę być gorsza od made a tu widzę, że rozwój w ciąży zatrzymał się na B - przed ciąża było płaskie B a teraz jest nadmuchane B :-D A takie miałam nadzieje :-p

jos nie no ja w trosce o Twoje finanse przecie!! ;-):-p

ojjjj myślałam ja że posiedzę z Wami dzisiaj wieczorkiem, ale kaszel mnie tak zaczął męczyć, że hej. chyba pójdę się wykąpać zapodam zastrzyk i idę psić. Trzymajcie kciuki za mnie jutro. ja będę bez neta do środy popołudnia. buziaki słodkich senków i owocnych starań.

i wieczorna porcja ~~~~~~~~~~~~~~:-D

just : a nad czym pracujesz przed lapkiem ?????

mlodam :pa

ysnus juz spi a ja musze ogarnac kuchnie bo w niej chaos panuje po kolacji poldusiowej no i mama polozyla na rozgarzna plyte puszke plastikowa z nesquickiem :)
1. czesc sie rozsypala przez powstala dziure 2. czesc sie przykleila i pachnie
same przyjemnosci :)

reklama
boogie :szok: :szok: ja mam zbyt wrażliwą wyobraźnię!! :-D:-D

jos tak się w te pierścionki wpatrywałaś????? :-):-):-) Zakręcona... :-D

boogie a jak dzionek minął??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama