paulina.pro
Fanka BB :)
hej kobietki-ja się powitam na chwilkę-ale wy macie produkcję
ja 3 dzień walczę z przeziębieniem syna i ręce mi opadają- a pediatra jeszcze mnie straszy żeby się do dziecka nie zbliżać bo złapie od niego-a kto do chol... ma się nim zajmować, przytulać i wycierać nosek-wróżki?!
a widzę że znów była produkcja o jedzonku-jak dla mnie wszystko mniam, mniam-ja się pochwalę pomidorową dzisiejszą-a na jutro robię barszczyk biały bo synek lubi
- no ale dobra, teraz poszukuje kogoś kto ma za dużo lodów w zamrażarce i podzieli się ze mną i córcią?
ja 3 dzień walczę z przeziębieniem syna i ręce mi opadają- a pediatra jeszcze mnie straszy żeby się do dziecka nie zbliżać bo złapie od niego-a kto do chol... ma się nim zajmować, przytulać i wycierać nosek-wróżki?!
a widzę że znów była produkcja o jedzonku-jak dla mnie wszystko mniam, mniam-ja się pochwalę pomidorową dzisiejszą-a na jutro robię barszczyk biały bo synek lubi

oj dzień u mnie jak każdy ostatnio bardzo pracowicie, mróweczka by się mojego zapału nie powstydziła
to nic, że pranie nie wstawione i generalnie wszystko się wala po moim boskim M1, ale jutro kres nadejdzie temu chaosowi Ordo ab chao