reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki-ja się powitam na chwilkę-ale wy macie produkcję;)
ja 3 dzień walczę z przeziębieniem syna i ręce mi opadają- a pediatra jeszcze mnie straszy żeby się do dziecka nie zbliżać bo złapie od niego-a kto do chol... ma się nim zajmować, przytulać i wycierać nosek-wróżki?!

a widzę że znów była produkcja o jedzonku-jak dla mnie wszystko mniam, mniam-ja się pochwalę pomidorową dzisiejszą-a na jutro robię barszczyk biały bo synek lubi;)- no ale dobra, teraz poszukuje kogoś kto ma za dużo lodów w zamrażarce i podzieli się ze mną i córcią?;)

reklama
jestem :))))))) wytargalam kompa na troszke:)
i co tam ?
paulinka ja mam do wyboru do koloru rozki w pudeleczku na patyku w czekoladzie i orzechach :) i tiramisu...

Jos pracuję nad listami, wiesz planuję pakowanie i logistycznie ogarniam przeprowadzkę...

Kocurrrku mniami jummy :-D oj dzień u mnie jak każdy ostatnio bardzo pracowicie, mróweczka by się mojego zapału nie powstydziła :tak: to nic, że pranie nie wstawione i generalnie wszystko się wala po moim boskim M1, ale jutro kres nadejdzie temu chaosowi Ordo ab chao :-D:-D:-D

Gumisia-zapodaj te z czekoladą i orzechami;)
Jos-no już prawie czwarta doba z gorączką, katarem zalewającym i kaszlem takim że aż mu krew z nosa dzisiaj ostro poszła;(, a jeszcze ja jakąś infekcję,od dołu załapałam;(
ale nic przeżyjemy-chociaż padam ze zmęczenia bo prawie nie śpimy w dzień i w nocy
oki na jednej fotce pochwalę się moim słodziakiem dzień przed chorobą, a na drugim ja i moja córcia-prawie już 6mies. razem;), dla wrażliwych proszę o zamknięcie oczu i przewinięcie dalej(propos-tak wyglądam po 2 nieprzespanych nockach;))

Zobacz załącznik 342988 Zobacz załącznik 342989

paulina : slodki synus i super brzusio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nie gadaj ze nie spalas! jeja... to ty bys mnie musiala zobaczyc
ja mam naturalne podkowki od dziecka nawet jak wyspana, a ze mam bardzo lekki sen i zazwyczaj jestem niewyspana to nie chcesz uwierz mi widziec jak JA wygladam na codzien :)

no dobra Jos-podsypiałam bo mąż dzielnie czuwał-mnie tylko wybudzał i stawiał do pełnej gotowości pikanie termometru że mamy gorączkę i trzeba podać nurofen-ale zawsze wszystko słyszę i czuwam jak smyk się kręci-dla mnie to się nie liczy jako spanie;)

hmm a brzusio-mąż mówi że wciągałam-ale powiedz mi jakim cudem można wciągnąć ciążowy brzuszek?;)

reklama
Gumisia-za te lody to podsyłam specjalne fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ale za to dziś wyglądam tragicznie-ledwo sama na siebie w lustrze patrze;)

oki ja mykam-zapowiada się kolejna kolorowa nocka-daniel znów ma gorączkę, ehh
buziaki i kolorowych życzę snów!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry