reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka : smieje sie ze swojego gapostwa bo nie zgadlam a w sumie to pasuje do cenowego przedzialu i moglam sie domyslec! gapa :)
:)))))))))

ps. wlosy super, a dziewczynki slodkie. a siostra ma szalowe oczy :)

reklama
jak się chwalimy zakupami, to ja kupiłam sobie spodnie ciążowe hahahaha :-D :-D :-D

a pomadkę używam piękną czerwoną marki "Bell" ale jest fenomenalna, jak się trzyma i rozsmarowuje u ustach, to cud, miód orzeszki :tak::tak::tak:

just : mocno czerwona? tez bym chciala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze chcialam uzywac krowstej czerwieni
ale w niej wygladam jak pomalowane dziecko lub punk :)

Josephine też tak miałam aż znalazłam ''swój'' odcień:) Właśnie Lancome i używam od lat tej samej:) Mam w albumie na zdjęciach ślubnych (te w granatowej sukience i czerwonych ustach)
Bogusia Ty się nie przejmuj bo ja np raz używam antyperspirant Biotherm za 90zł a teraz mam Ziaja za 6zł:))) Jak w ruletce:))
To mój RED:) nie mogłam wgrać foty:(

Zobacz załącznik 343042

Ostatnio edytowane przez moderatora:
just : wow
wlasnie takich pomarancozwych rozow nie moge nosic buuuuuuuuuuuu :(((((((((((((((((((((((((

dziewczyny ja uciekam! modlcie sie zeby sasiedzi dali pospac i nie trzaskali drzwiami bo dzis normalnie sobie odpuszcze wstanie i im dzwiekowo oddam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry