Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Byłam na wizycie dzisiaj i wszystko w porządku ... ;-)
Tylko położna się dziwiła ze z takimi wynikami wypisali mnie ze szpitala i ze musze tylko wyniki powtórzyć :-)
No i przy okazji zajrzałam do sklepu dzieciecego i zakupiłam 2 pary bodów i takich śliczny śpioszkowatych spodenek :-)
Oliwaka ty ślicznotko ;* :-) ;-) Jos 3mam kciuki za spokojną noc ;-)
Dziewczyny tak sobie myśle zeby zmienić sobie kolorek włosów
na jaki kolor byście mi doradziły ? :-) ;-)
Czekam na propozycje :-)
Dzisiaj ja jestem pierwsza... To jakiś zły sen chyba
Nie śpię od godziny 3.52... Upłynęło już kilka godzin, a ja nie mogę zasnąć, próbowałam już sposobu z muzyką, wcześniej działał, ale dzisiaj chyba nie było mi dane tej nocy spokojnie przespać więc czytam i się edukuję, gazetki tematycznie powiązane, czuję, że zaczyna boleć mnie głowa i boję się, że będzie trochę szalała, więc tym bardziej czuje zmęczenie... Zresztą Smyk dziś nadaktywność przejawia i to już w ogóle wybija mnie z jakiejkolwiek próby snu
ja się tak nie bawię... Jak nigdy jeżdżące autobusy mi przeszkadzają, to, że już jest tak jasno... chyba dziś będę trochę z doopki
oliwka noooo w rudym to ja cię widzę!! ale nie w blond - chyba że taka platyna jak u naszej mlodejmamusi :-) Rudy podkreśla Twój charakter Jakie piękne te Twoje dziewczyny
boogie jesteś... może kawka na pobudzenie..???
mlodamamusia czarny kocur ma właściwie tylko jedną propozycję zmiany koloru a tak na serio - musiałabyś się bardziej pokazać z buźką żeby coś proponować :-)
Z grubsza przeczytałam i żal pupsko ściska, że nie było mnie prawie 3 dni na BB
Na początek zaległości: JOS - jeszcze raz ogromne gratulacje za + JUST, KOCUREK - gratyza mieszkaniowe rewelacje, ogromnie się cieszę
ummmmm.... zapomniałam co jeszcze
Młoda, odnośnie Twojego K - farfocel i tyle. Nie doradzę Ci co masz zrobić, bo w tej kwestii to powinna być w 100% Twoja decyzja. Znasz go lepiej i wiesz czego możesz się po nim spodziewać. Pamiętaj tylko, że Ty i Twój syn jesteście najważniejsi i masz myśleć przede wszystkim o Was Mama, normalnie wstrzymuje oddech... tempka pięknie się utrzymuje i zaciskam &&&&&&&&&&&&&& żebyś jeszcze w tym roku tuliła w ramionach malutkiego synusia
Paulina, Oliwka, normalnie laski takie, że ho ho reszty fotek dziewczyn nie widziałam
Ja mam swoje fotki ostatnie chyba z zeszłego roku i to ślubne, także straszyć Was nie będę ;-)
A co do "pierścianków" - ja też wolę białe złoto i zaręczynowy mam właśnie z białego słota, skromny z małym jednym kamyczkiem, mój wymarzony a obrączka większość białe złoto tylko po bokach żółte, z przetopionej obrączki mamy mojego męża. Pamiątka po niej...
A mi @ już dzisiaj się kończy - standard, 2-3 dni po krzyku. Z tym, że mam nerwa. Miałam dzisiaj jechać na AMH i FSH. Małż zapomniał mi karty zostawić do bankomatu i pupa blada, badania na przyszły miesiąc muszę odłożyć
A właśnie, dzisiaj pojechał do Poznania na targi cukiernicze i piekarnicze, obiecał że coś smakowitego przywiezie. Także zrobię mu niespodziankę i upichcę moje popisowe żeberka
Mama, niby mogłabym, ale wiesz... My z sąsiadami żyjemy bardzo dobrze, ale uważamy aby zbytnio się nie spoufalać ;-) Raz już był okres, jak cały czas sąsiadeczka tylko czekała aż zobaczy samochód na podjeździe i biegła zaprosić mnie na kawę. Mnie męczą takie pogaduchy z kobietą, która tylko opowiada co się we wsi dzieje, kto ma nowy samochód, kto nie poszedł na niedzielną mszę itp. No jakoś nie mamy wspólnych tematów ;-) a jakbym pożyczyła od niej kaskę to wiem, że odebrałaby to jak sygnał do kolejnych pogaduszek z nią i jej matką
Ale spokojnie, 9.05 i tak mamy wizytę w poradni genetycznej i na wyniki czeka się 3-4 tygodnie. W maju zrobię po prostu całą resztę badanek a w czerwcu może będą już też wyniki z posiewów i będzie si
A ja tak, moja @ w 1 dniu zawsze bardzo bolesna, jest intensywna ale krótka 2 dni mam wyjęte z życiorysu, ale w sumie wolę tak, niż tydzień być nadziana tamponami
Kocurek i cała reszta niewitanych - hej ho, hej ho, u mnie słoneczko jakby chciało się przebić zza chmurek... Chciałabym dzisiaj coś w ogrodzie podziubać i mam nadzieję, że nie będzie padać