reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama Wiem co bym chciała od Ciebie na moje urodziny za tydzień z kawałkiem :-) ale nie powiem :-D Będę cierpliwie czekać z nadzieją :tak:

balbinka u mnie słońce pięknie oświetla przeciwległy blok :-D

reklama
Balbinka- no tak,rozumiem...ja też po sąsiadkach nie latam:))))

Kocurek- :))))))))))))) no to cierpliwie czekamy:) Tomi ma 19 IV urodziny więc....więc.....licze na coś:))))

Ja przed chwilką byłam z Groszkiem na obchodzie ogrodu i też słoneczko zawitało :-)
Kurcze, jak fajnie - czereśnia, wiśnia, bez, grusza... puszczają już pąki :-D agrest i porzeczka mają listki :-D Normalnie kopara mi się cieszy jak dziecku ;-)
A właśnie, co tam u Palemki, rurki, gumisi...??? Co to za odchodzenia, przenoszenia? Jakieś przesilenie wiosenne czy co? :eek:

Balbinka- no ja mam nadzieke,ze wszytkie staraczki wrócą na wątek:
RURKA,PALEMKA,ZIZI,GUMISIA,AGAPA,EDYTA,EWULA,WIOLA...i kto tam jeszcze.....dziewczyny jeszcze sie walka nie skończyła...
wracać i walczyć-do ostatniej kropli ~~o ~~o ;))))))

Dzień doberek ;-)

Ale sobie pospałam :-D

No a teraz siedze na bb z pączusiem i soczkiem pomarańczowym :-)

Komus soczku :-D ? ;-)

A wy co tam moje kochane ?;-)

Wyspane ?;-)

Just ty chyba raczej nie co ?;-)

Kocurku
nie dam rady teraz zrobić foty bo nie mam kabla do aparatu :-(
Ale jedna fotka jest w moim albumie i w suwaczku jest moja twarzyczka :-)

jestem, sciskam i zmykam na franca.

a z pomadek polecam nowa z cliniue: chubby stick :) super nawilza. ja mam rozowa :)
i seria diora z lusterkiem jest boska

mnie od wczoraj wieczorem skrecaja jelita i jest mi dziwnie w glowie - jakby spiaca, jakby niepewnosc rownowagi. dziwnie. fuj.

buziam!
Mam tą Clinique:))) Uwielbiam:)

Balbinka- no tak,rozumiem...ja też po sąsiadkach nie latam:))))

Kocurek- :))))))))))))) no to cierpliwie czekamy:) Tomi ma 19 IV urodziny więc....więc.....licze na coś:))))

Trzymam &&&&&
My w tym cyklu mamy nikłe szanse.Nawet nie wiem czy owu była a staranek jak kot napłakał.Sytuacja w domu wymaga opanowania,nie mam siły myśleć o innych rzeczach. A tak bym chciała!!!!!!!!
Padam na twarz a jeszcze nic nie zrobiłam,dopiero łóżka na nowo zrobione (nowe kołdry,poduszki i pościel) i jedno pranie wstawione.Muszę jeszcze zrobić dużo rzeczy,mam godzinę bo po 11 przyjedzie dziewczyna prasować a ja musze do pracy jechać puścić wypłatę i zus-y pracownika.

Słodziaku kochany :-) mlodamamusia własnie sobie obejrzałam... jestes taka młodziutka, że mogłabyś być moja córką :-D Wiesz co... masz delikatną urodę i jasne włoski jak najbardziej Ci pasują .... aaaale taki nieziemski kolor oczu można by skontrastować ciemnym chłodnym brązem jeszcze... Tylko nie bierz sobie tego do serca bo teraz wyglądasz cudnie!! :-)

reklama
mloda Tylko wiesz... jakby coś poszło nie tak to nie wiem jak łatwo jest powrócić do takiego pięknego blond jak masz teraz.... mama by mogła coś powiedziec :))) Maaaaamaa????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry