reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku ale ja nie w celu owulki tylko ewentualnej ciazy:P dzis 11 dni po owulacji, a ponoc lh wykrywa juz jeden dzien po zagniezdzeniu, wiec stracilam nadzieje :(

reklama
boogie jeszcze mnie trzyma ale juz lece się ogarnąć!!

gumisiu ja wiem wiem... tak sobie tylko Ciebie zaczepiam wybacz ;* Troszkę za wcześnie, żeby HCG wykrył - owulacyjny raczej nie jest skuteczniejszy niż zwykły ciążowy ... a ten "jeden dzień po" to wyjątkowe przypadki, że testy wykrywają - taki chwyt marketingowy ot :sorry2:

hcg zrobie za tydzien jak @ nie przyjdzie, ale o owulacyjnych sie naczytala ze wykrywaja duzo wczesniej niom nic zobaczymy, troszke sie zniechecilam ale nadal jakos czuje ze moze sie udalo.... ale to tutaj chyba kazda co miesiac tak czuje :
)

Byłam sobie na spcerku :-D normalnie nie zaciekawa ta pogoda dzisiaj... Ale nie ma źle :-)

Dziewczyny jak wczoraj kupowałam te body i spodeneczki to doszłam do wniosku ze chyba przestaje się bać porodu :-D daam rade :-)
I juz nie umie się doczekac kiedy mały bedzie z nami :-):-) ;-)

Just dzięki za zapro :-)
Jak tam kosmonauta ?:-D
Kiedy wizyta ?;-)

Ostatnia edycja:
Hej

Mloda ze zdjecia wynika ze masz wlosy mocno rozjasnione prawie platyna (bynajmniej tak wnioskuje po zdjeciu) ? Taki wlos jest mocno przetrawiony,i tak naprawde jest wlosem martwym,ja na Twoim miejscu zrobilabym delikatny baleyage aby zbytnio nie obciazac wlosow,bo pewnie i tak sa one lamliwe...;-)

Dzisiaj mezus na popoludnie wiec narazie znikam :-p

MLODAMAMUSIA a dzięki dobrze u nas wszystko, tylko ta noc taka pokręcona, od 4 nie spałam, a później chyba koło ósmej mnie zmogło znów

teraz śniadanie szykuję, więc powoli wracam do normalności, jutro o 12.20 wizyta i usg :tak:

JOS gdybym nie zasnęła, to skończyłabym z meeega migreną, głowa mnie już zaczynała boleć, zresztą ja mam za sobą kilka takich szarpanych nocy, wiec teraz taka przerwa w spaniu, to już było by za dużo i w ciągu dnia nie robię drzemek, jednym słowem masakra :tak:

Ostatnia edycja:
Tak piszecie o włoskach i kolorkach... Ja nie pamiętam już kiedy coś kombinowałam na mojej czaszce z kolorami :eek:a mam taki nijaki, nieciekawy kolor to może coś teges... :confused:
Ja chlebuś już wyrobiłam, teraz ładnie rośnie i zaraz zabieram się za żebereczka :tak:pogoda dzisiaj w miarę dopisuje i później pograbię martwą trawę i dosieję tam gdzie trzeba

Just, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę i bardzo ciekawa jestem co tam ma między nóżkami Twój kosmonauta :sorry2:
Mama, gumisia - &&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry